Google helpt je bij het vinden van je volgende boek

Google helpt je bij het vinden van je volgende boek


Het vinden van een boek dat bij je past is niet gemakkelijk. Het is wellicht nog moeilijker om een e-boek te vinden in het gigantische aanbod op internet. Google gaat je daar binnenkort bij helpen.

Google play books is een enorme digitale boekenwinkel gevuld met zowel Nederlands als Engelstalige boeken. De meeste uitgevers zijn vertegenwoordigd in de boekenwinkel en je kunt hier alle boeken direct downloaden op je (mobiele) apparaat.

Google gaat je binnenkort helpen jouw weg te vinden in haar rijke aanbod en dat ene boek te vinden wat zo goed bij je past. Dit gaan zij doen met Google discover, een dienst waarover ze zelf zeggen: ‘The service is designed to replace the human booksellers you used to find in Barnes & Noble, offering up recommendations and reviews for stuff you should read’. Recommendations op zichzelf is natuurlijk niets nieuws, maar met de kennis die Google heeft kan dit best wel eens interessant worden.

Mocht je in de tussentijd al een goed boek willen lezen dat bij je past, dan kun je uiteraard bij Boekiewoogie terecht. Wij hebben 8 tips die je kunnen helpen bij het vinden van een nieuw boek.

Of check onze andere Visuele recensies.

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen