Google helpt je bij het vinden van je volgende boek

Google helpt je bij het vinden van je volgende boek


Het vinden van een boek dat bij je past is niet gemakkelijk. Het is wellicht nog moeilijker om een e-boek te vinden in het gigantische aanbod op internet. Google gaat je daarbij helpen.

Google play books is een enorme digitale boekenwinkel gevuld met zowel Nederlands als Engelstalige boeken. De meeste uitgevers zijn vertegenwoordigd in de boekenwinkel en je kunt hier alle boeken direct downloaden op je (mobiele) apparaat.

Google gaat je helpen jouw weg te vinden in haar rijke aanbod en dat ene boek te vinden wat zo goed bij je past. Dit doen zij met Google discover, een dienst waarover ze zelf zeggen: ‘The service is designed to replace the human booksellers you used to find in Barnes & Noble, offering up recommendations and reviews for stuff you should read’. Recommendations op zichzelf zijn natuurlijk niets nieuws, maar met de kennis van Google kan dit best wel eens interessant worden.

Uiteraard kun je ook bij Boekiewoogie terecht. Wij hebben 8 tips die je kunnen helpen bij het vinden van een nieuw boek.

Of check onze andere Visuele recensies.

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.