Lievelinks #1

Lievelinks #1


Wij verzamelen iedere week voor jou, of, nou ja eigenlijk ook een beetje voor onszelf, onze Lievelinks. Dagelijks komen wij zulke interessante links tegen, spraakmakende, hartverwarmende en fascinerende links over boeken, maar ook links over mooie verhalen en ander leesplezier en vertier. Dit alles willen we jullie natuurlijk niet onthouden.

Deze week een prachtige video over een geheime boekwinkel midden in New York, het internet-fenomeen de ‘bookshelfie’ en Özcan Akyol die vertelt over zijn nieuwe boek ‘Turis’ bij De Wereld Draait Door.

1. Geheime boekwinkel

Deze PRACHTIGE video over Brazenhead Books kwamen wij (nu pas) tegen. Michael Seidenberg houdt zijn boekwinkel verborgen voor de autoriteiten in zijn appartement aan de Upper East Side in Brooklyn. Nadat de huur van zijn eigenlijke boekwinkel verviervoudigd werd van de één op de andere dag. De geheime boekwinkel is ontstaan uit nood, maar wordt in leven gehouden door passie. Passie voor boeken.

2. Bookshelfie

tumblr_n1o9d6P1Ay1sfm4w7o1_1280

Bookshelfies. You and your shelf.
Bekijk de verzameling bookshelfies

3. Özcan Akyol

Özcan Akyol vertelt in De Wereld Draait Door over zijn nieuwe boek ‘Turis’. Het boek beschrijft de tirannie van Özcan’s vader tegenover zijn gezin en vrouw. De schrijver blijkt gaandeweg het schrijfproces toch veel meer op zijn vader te lijken dan hij ooit dacht.

Tips voor een leuke of mooie lievelink zijn altijd welkom. Mail ons.


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.