Lievelinks #2

Lievelinks #2


Wij verzamelen iedere week voor jou, of, nou ja eigenlijk ook een beetje voor onszelf, onze Lievelinks. Dagelijks komen wij zulke interessante links tegen, spraakmakende, hartverwarmende en fascinerende links over boeken, maar ook links over mooie verhalen en ander leesplezier en vertier. Dit alles willen we jullie natuurlijk niet onthouden.

Deze week: Wat gebeurt er in een boekwinkel na sluitingstijd? Een Canadese kunstenaar die prachtige Boek sculpturen maakt, en ‘Geef Mij Maar Een Boek’.

1. ’The Joy of Books’

Wat gebeurt er in een boekwinkel na sluitingstijd? Deze heerlijke animatie, waar ontzettend veel tijd en effort in is gaan zitten, geeft een creatieve interpretatie weer van dit vraagstuk.

18_18_grand-larousses

2. Prachtige Boek Sculpturen

De Canadese Kunstenaar Guy Laramee maakt al enige tijd sculpturen van boeken. Wij zijn over het algemeen geen voorstander van het slopen van boeken, maar als je de boeken dan toch echt kapot moet maken? Laat het dan door Guy doen. Laat je verrassen door de prachtige sculpturen

3. Geef Mij Maar Een Boek

De geweldige actie ‘Geef Mij Maar Een Boek’ heeft al aardig wat aandacht gekregen in de media. Alle kinderen uit groep 7 en 8 van basisscholen in Nederland kunnen namelijk voor 1 euro het boek Oorlogswinter van Jan Terlouw kopen. Super sympathiek en wat een goed boek om kinderen aan het lezen te krijgen.

Tips voor een leuke of mooie lievelink zijn altijd welkom. Mail ons.


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.