Recensie: Audrey Carlan – Mannen van de wereld 1 – Verlangen

Recensie: Audrey Carlan – Mannen van de wereld 1 – Verlangen


Parker, Bo en Royce zijn echte vrouwenmagneten. Ze zijn er zelfs zo goed in, dat ze er hun beroep van hebben gemaakt. Samen runnen ze het bedrijf Mannen van de Wereld en vliegen ze de hele wereld over om kapitaalkrachtige vrouwen bij te staan bij allerhande klussen. In Verlangen doen de mannen Parijs en New York aan.
In Parijs huurt de schatrijke Sophie ze in om haar familiebedrijf naar het volgende niveau te tillen. Het kan niet anders dan dat Sophie binnen de kortste keren de stralende ster in de lichtstad is. En dan hebben we het nog niet eens over wat er gebeurt als de lichten uitgaan. New York – de stad die nooit slaapt – blijkt een plek waar je maar al te makkelijk weg droomt. Gelukkig zijn de mannen experts in het scheiden van werk en privé…

ISBN: 9789022588338 – Uitgeverij Boekerij – Aantal pagina’s: 270 – roman


*****

4 van de 5 sterren – Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Interessant leesvoer: kruip in het mannenbrein en laat je hierdoor verleiden.’

Hoofdpersonages

*****

Parker is binnen Mannen van de Wereld verantwoordelijk voor het ‘oplappen’ van de vrouwen zelf. Het is zijn taak om ze zich weer zelfverzekerd, geliefd en mooi te laten voelen. Zelf heeft Parker een flinke dosis zelfvertrouwen (een beetje te veel als je het mij vraagt) en hiermee windt hij iedere vrouw gemakkelijk om zijn vinger. Hij is een natuurlijke flirt, versiert vrouwen bij de vleet en schroomt niet om met hen te slapen.
Sophie is een rijke erfgename van een parfumfabriek. Ze is onzeker en is van mening dat ze het imperium, dat haar vader haar nagelaten heeft, niet kan runnen. Wanneer Mannen van de Wereld komt om haar te helpen is ze meteen ondersteboven van Parker. Samen beleven ze een romance en hij helpt haar om in te zien dat ze een succesvolle zakenvrouw is.
Skyler is een wereldberoemde actrice. Ze zit er alleen flink doorheen en heeft al haar acteerklussen en andere schnabbels afgezegd. Haar assistente huurt Mannen van de Wereld in om Skyler er weer bovenop te krijgen. Parker komt om haar te helpen en meteen zijn ze stapelverliefd op elkaar. Skyler vindt zichzelf weer helemaal terug door met Parker om te gaan.
— Kaylee

Sfeer

*****

Audrey Carlan weet in Mannen van de Wereld 1 – Verlangen soms een behoorlijk broeierige sfeer te creëren. Parker is een echte vrouwenversierder en weet hoe hij vrouwen moet bespelen. Dit wordt allemaal uitgebreid beschreven, inclusief alle details.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Mannen van de wereld 1 – Verlangen is volledig geschreven vanuit Parkers perfectief. Als vrouw is het interessant om te lezen wat een man zoal de hele dag denkt en vooral hoe zij over vrouwen denken. In het begin van het boek wordt al snel duidelijk dat het cliché ‘mannen denken altijd aan seks’ waar is. Van mij had dit persoonlijk wel wat minder aanwezig mogen zijn in het verhaal.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Op mijn tenen sluip ik naar haar badkamer. Ik trek de lade open waarin ze haar make-up bewaart, haal er een knalrode lippenstift uit en schrijf daarmee een bericht rechtsonder op de spiegel, waar ze het elke dag zal zien. Hopelijk zal dit haar er telkens weer aan herinneren wie ze echt is en hoe ze diegene kan zijn. Perzik, leef zoals je echt bent. Veel liefs van mij.’

Leesvoorschrift

Altijd al eens in het hoofd van een man willen kruipen en willen weten wat hij de hele dag zoal denkt? Pak dit boek er dan maar bij! Lekker op de bank onder een dekentje en beentjes omhoog.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

90%

10%

Hoe dik is de pil?

270 pagina’s
dikke-pil

-Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.