Recensie: Audrey Carlan – Mannen van de wereld 2 – Lust

Recensie: Audrey Carlan – Mannen van de wereld 2 – Lust


Parker, Bo en Royce zijn echte vrouwenmagneten. Ze zijn er zelfs zo goed in dat ze er hun beroep van hebben gemaakt. Samen runnen ze het bedrijf Mannen van de Wereld en vliegen ze de hele wereld over om kapitaalkrachtige vrouwen bij te staan bij allerhande klussen. In Lust reizen Parker, Bo en Royce af naar Kopenhagen en Milaan.

In Kopenhagen doet een Deense prinses de mannen een vorstelijk aanbod. In Milaan krijgen ze een voorproefje van de mooiste Italiaanse mode… en van de mooiste Italiaanse lingeriemodellen! Eén ding staat vast: als het werk van de mannen erop zit, is het heel moeilijk om deze sexy alleskunners te weerstaan.

ISBN: 9789022589045  – Uitgeverij Boekerij – Aantal pagina’s: 302 – Roman


*****

4 van de 5 sterren – Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Een romantisch verhaal over twee geliefden die naar elkaar toegroeien.’

Hoofdpersonages

*****

Parker Ellis mag voor zijn bedrijf Mannen van de Wereld vrouwen bijstaan met allerlei problemen. Zo gaat hij naar Denemarken om prinses Christina te helpen om weer een voorbeeldige prinses te worden en reist hij naar Milaan af om modellen in te laten zien dat ze prachtig zijn. Ondertussen heeft hij een relatie met zijn eerdere cliënte Skyler. Samen gaan ze volledig voor hun liefde, maar het blijkt soms lastig om een relatie te hebben die onder druk staat van afstand, paparazzi en jaloezie.

Skyler is een wereldberoemde actrice en tot over haar oren verliefd op Parker. Ondanks dat ze beide druk zijn met hun werk en er vaak veel afstand tussen hen is, weten ze hun relatie te laten groeien.
— Kaylee

Sfeer

*****

Parker is een echte vrouwenmagneet en weet als geen ander hoe hij Skyler moet versieren. Audrey Carlan weet momenten van hen samen tot in detail te beschrijven. De prille liefde tussen Parker en Skyler groeit naarmate het verhaal vordert en als lezer wordt je hier volledig in mee genomen.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Mannen van de Wereld 2 – Lust is grotendeels geschreven vanuit Parkers perfectief. Hij neemt je mee in zijn werk en in zijn gedachten over zijn relatie met Skyler. Dit is het tweede deel in de Mannen van de Wereld-serie. In het vorige deel was Parker nogal een vrouwenversierder met een flinke dosis zelfvertrouwen, in dit deel heeft hij zijn wilde haren verloren en neemt hij je als lezer mee in zijn liefdesavontuur met Skyler.
Er zijn twee momenten waarin je het verhaal leest vanuit Skylers perspectief. Dit is wanneer ze onzeker is over hun relatie en wanneer ze juist weet dat ze tot over haar oren verliefd is op Parker. Een leuke afwisseling, maar wanneer Audrey Carlan dit niet geschreven had, had je dit als lezer niet gemist. Audrey kan goed vaart houden in het verhaal door de vele gebeurtenissen en hierdoor blijf je als lezer geboeid.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Ze haalt haar neus op en er rolt een traan over haar wang. Ik veeg hem weg met mijn duim.
‘Ik weet niet wat ik moet doen.’ Haar stem breekt.
‘Wat zegt je hart?’ vraag ik. Ik ben er zeker van dat ze de juiste keuze kan maken en zich uit haar sombere stemming kan bevrijden. Ze is iemand die alles kan bereiken wat ze maar wil. Ze kan de man krijgen die ze wil hebben.’

Leesvoorschrift

Perfect voor een zondagmiddag waarop je niets hoeft. Ga lekker op de bank liggen, het liefst in je pyjama, zet een kopje thee en confisqueer een reep chocolade. Lezen en genieten maar!

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

94%

6%

Hoe dik is de pil?

302 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.