Recensie: Emma Anna – Kom naar huis

Recensie: Emma Anna – Kom naar huis


Wanneer Hannah Mackenzie een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in.

Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om zich nergens zorgen over te maken en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Maar vechten voor de liefde is niet makkelijk als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.

ISBN: 9781393407607 – Uitgeverij Dutch Venture Publishing – Aantal pagina’s: 322 (ebook) – Roman


*****

5 van de 5 sterren – Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Prachtig verhaal over een heftig verleden, onzekerheid en liefde dat je vanaf de eerste bladzijde boeit.’

Hoofdpersonages

*****

Hannah is door haar ex-vriend mishandeld en is hierdoor ontzettend onzeker geworden. Wanneer ze Luc ontmoet durft ze niet te geloven dat hij voor haar wil gaan. Door de liefde tussen en voor elkaar bloeit ze steeds verder op en wordt ze steeds zekerder. Een proces waar je als lezer in meegenomen wordt.

Luc is een zelfverzekerde miljonair die weet wat hij wil. Hij worstelt met zijn ex, maar staat open voor een liefde met Hannah. Hij krijgt te maken met het verleden en de onzekerheden van Hannah en weet hier op een hele mooie manier mee om te gaan.
— Kaylee

Sfeer

*****

Dit verhaal weet je volledig te pakken. Als lezer wordt je volledig meegenomen in de mooie en minder mooie momenten. De liefdesmomenten tussen Luc en Hannah worden op zo’n manier beschreven dat je de liefde voelt. De minder mooie momenten zorgen soms voor kippenvel, alsof je als toeschouwer toekijkt en de pijn voelt.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Het verhaal is heel fijn en vlot geschreven. Emma Anna weet je als lezer zo te boeien dat je niet wilt stoppen met lezen. Het verhaal is zo mooi geschreven met details dat je er volledig in opgaat. Stoppen is heel erg lastig!
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Ze kuste hem nog eens. Voor de allerlaatste keer, terwijl haar hart pijnlijk kapot sprong, en het zichzelf bij elkaar probeerde te rapen. Ze dwong zichzelf geen hoop te hebben. Hem te zien als de man die haar had gebroken, maar niet op de manier zoals Noud dat had gedaan. Luc had haar geheeld en gebroken. Hij was het laatste element geweest waardoor ze uit de duisternis had kunnen stappen.’

Leesvoorschrift

Voor dit boek moet je wel een geschikt moment zoeken. Er worden namelijk serieuze onderwerpen aangesneden en soms moet je even goed slikken wanneer er nare momenten beschreven worden. Wacht dus op een momentje alleen en ga er dan eens goed voor zitten om dit boek te lezen.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

80%

20%

Hoe dik is de pil?

322 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.