Recensie: Guillaume Marinette – Zoete aardappel

Recensie: Guillaume Marinette – Zoete aardappel


Er wordt in Nederland steeds meer zoete aardappel – oftewel bataat – gegeten. Deze gezonde zetmeelrijke wortelgroente (geen familie van de aardappel!) raakt steeds meer ingeburgerd en vind je in zowel zoete als hartige recepten. Het populairste gerecht is natuurlijk zoete aardappel frites… Die uiteraard niet in dit boek ontbreken! Met zoete aardappel kun je eindeloos variëren! En je hoeft helemaal geen ervaren kok te zijn voor de recepten in dit boek. Met slechts een paar ingrediënten maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten met zoete aardappel.

ISBN: 9789493180017 – Uitgeverij Citrus – Aantal pagina’s: 72 – Kookboek/p>


*****

5 van de 5 sterren — Ies


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘100% makkelijk, 100% lekker.’

Wat was mijn favoriete gerecht uit dit boek?

*****

De recepten variëren van hartig tot zoet en van ontbijt tot diner. Mijn persoonlijke favoriet, al heb ik ze bij lange na nog niet allemaal uitgeprobeerd, is de groentetaart met zoete aardappel. Een groentetaart met al mijn favoriete groente en bovenop een laagje feta. Simpel, snel en zó lekker.
— Ies

Instructies

*****

De recepten in het boek zijn simpel, maar erg lekker. Ze vragen niet veel ingrediënten en bereidingstijd. De instructies zijn kort en duidelijk en de illustraties zijn mooi en dragen bij aan de duidelijkheid. Elk recept bestrijkt twee naast elkaar liggende pagina’s. Op de ene pagina staat het recept, met een foto van alle ingrediënten die nodig zijn. Op de andere pagina staat een foto van het eindresultaat, waarvan het water je in de mond loopt.
— Ies

Voor wie is dit boek?

Volgens de beschrijving van Zoete aardappel hoef je geen ervaren kok te zijn om deze recepten te kunnen maken en dat klopt. De recepten zijn niet ingewikkeld en prima geschikt om als amateur of met kinderen te maken. Er zijn geen hightech keukenmachines of bijzondere ingrediënten nodig en de recepten vragen ook geen uren voorbereiding.
— Ies

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

72 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.