Recensie: Hanna Olvenmark – Vegetarisch voor een prikkie

Recensie: Hanna Olvenmark – Vegetarisch voor een prikkie


Gezond en lekker eten hoeft helemaal niet duur te zijn! Met een goede basis in de voorraadkast, handig inkopen en een klein beetje vooruit kijken is het mogelijk om heerlijk en gezond te eten.
Hanna Olvenmark laat in Vegetarisch voor een prikkie zien dat je voor minder dan 1 euro per persoon per portie iedere dag een gezonde vegetarische of vegan maaltijd op tafel kunt zetten.

ISBN: 9789462263437 – Uitgeverij Citrus – Aantal pagina’s: 154 – kookboek


*****

4 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Heel leuk kookboek wat je heerlijke vegetarische gerechten op tafel laat zetten!’

Wat was mijn favoriete gerecht uit dit boek?

*****

De recepten zijn zeer uiteenlopend, van hoofd- en lunchgerechten tot ontbijt en snacks. Grote favoriet uit dit boek is het recept voor de pindastoofpot met tofu. Deze is gemakkelijk te maken, je hebt geen bijzondere ingrediënten nodig en de smaak is fantastisch. Dit gerecht staat bij mij geregeld op tafel!
— Kaylee

Instructies

*****

De instructies in het boek zijn duidelijk. Je hoeft zeker geen ervaren kok te zijn om de recepten te kunnen maken. Soms is er wel wat onduidelijkheid in de recepten, aangezien de naam van de ingrediëntenlijst verschilt met de naam uit de beschrijving. Voor bijvoorbeeld de kokos- en wortelsoep (ook heel erg lekker trouwens, aanrader!) staat in de ingrediëntenlijst twee eetlepels curry, maar in de beschrijving wordt dit kerrie genoemd. Dit is dan even puzzelen wat je nu echt moet hebben.
— Kaylee

Voor wie is dit boek?

Dit boek is voor iedereen die vegetarisch, verantwoord, lekker en redelijk goedkoop wil koken. Je hoeft zeker geen uitgebreide kookkunsten te hebben om de recepten te kunnen maken. Het boek geeft overigens ook nog tips voor minder voedselverspilling, hoe je een goede boodschappenlijst maakt en wat zeker aanwinsten zijn voor je voorraadkast. Handig!
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

154 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.