Recensie: Hannah Cuppen – Liefdesroep

Recensie: Hannah Cuppen – Liefdesroep


In Liefdesroep beschrijft Hannah Cuppen de universeel werkzame principes en processen die je tegenkomt als je werkelijk de roep van je hart volgt. Voor deze uitdaging stond zij zelf met het schrijven van haar succesvolle boek Liefdesbang. Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen de belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld. En juist daar ligt je grootste vervulling.

ISBN: 9789 020 213 065 – Uitgever AnkhHermes – Aantal pagina’s: 222 – Informatief


*****

3 van de 5 sterren — Gemmie


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Dit boek helpt je als je het aandurft om de angst te negeren en een beetje lef kan gebruiken.’

Wat heb ik aan dit boek?

****

Het boek bevat ruim tweehonderd pagina’s moed om eens echt naar je hart te luisteren én ernaar te handelen. De schrijfster geeft je het duwtje dat je nodig hebt om gehoor te geven aan je sluimerende verlangen.

— Gemmie

Schrijfstijl

*****

Hannah Cuppen heeft een prettige schrijfstijl. Ze gebruikt alleen maar aardige woorden en in haar zinnen zit veel overtuigingskracht. Alsof ze naast je staat en de woorden in je oor fluistert.
Naast haar eigen visie schetst de schrijfster ook levensverhalen van mensen die haar inspireren, zoals het verhaal van Helena van Engelen, een vrouw met een missie in Peru.— Gemmie

Passage uit het boek

‘We kunnen snel verstrikt raken in tegenstellingen. Iedereen die weleens voor een moeilijk dilemma heeft gestaan, herkent dat. Kies ik nu voor deze kant of voor die kant? Zodra je merkt dat je rijtjes van voors en tegens aan het maken bent, zal je er niet uit komen. Er mist een andere dimensie, namelijk de dimensie van het hart. Daar zit het werkelijk weten. Ook op collectief vlak staan we voor de uitdaging de wereld van de polariteiten te overstijgen door de kwaliteiten van het hart toe te voegen. Alleen via het hart kunnen we integreren. Vroeger waren mensen sterk gericht op overleven, nu hebben we alle kansen om onze verwondingen te helen, zodat we ze niet meer hoeven door te geven aan de volgende generatie. Als we onze wonden helen kunnen we de dimensie van het hart binnengaan.’

Voor wie is dit boek?

Dit boek is een aanrader voor iedereen die voelt dat er meer uit het leven te halen is, maar niet goed weet waar te beginnen. Hannah Cuppen confronteert je met de belangrijkste vragen en ‘dwingt’ je tot het beantwoorden ervan. Als je het prettig vindt om diep over jezelf en je leven na te denken, dan is dit boek een aanrader. Wie weet wat het je brengt. Laat je verrassen!
— Gemmie

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

70%

30%

Hoe dik is de pil?

222 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.