Recensie: Inez van Oord – Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?

Recensie: Inez van Oord – Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?


Het wetenschappelijke cirkelmodel van Inez van Oord kan waardevolle inzichten en handreikingen geven voor je leven. Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan? is een interactief werkboek. Met het cirkelmodel kun je de loop van het leven verklaren. Ook geeft het inzicht als je van koers wilt veranderen.

Het model geeft aanknopingspunten om je leven in te vullen. Inez heeft haar eigen levenslessen door het boek heen verweven. Deze laagdrempelige vorm nodigt uit tot het onderzoeken van je eigen leven.

ISBN: 9789 021 559 872 – Kosmos Uitgevers – Aantal pagina’s: 144 – Zelfhulpboeken


*****

4 van de 5 sterren — Luus


scrollen

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Start!

Recensie in één zin

‘Inez van Oord, oprichtster van Happinez magazine, deelt haar verhaal en levenslessen: van starter bij de lokale krant tot het enorme succes van Happinez en alles wat daarna komt.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Inez vertelt over de weg die ze afgelegd heeft, van groentje tot succesvol redacteur van een blad. Natuurlijk heeft ze buiten het succes van Happinez ook andere tijden meegemaakt. Het gaat niet altijd even makkelijk. Dit boek geeft je door middel van de persoonlijke verhalen en ervaringen van Inez een kijkje in de aanpak en spiritualiteit van een ander. Met het cirkelmodel en de vuurtorenmethode leer je naar je innerlijk kompas te luisteren en moeilijke situaties of problemen onder de loep te nemen en snel om te zetten in iets productiefs en positiefs. Je krijgt handreikingen en aanknopingspunten om zelf op zoek te gaan naar innerlijk geluk.

— Luus

Schrijfstijl

*****

Dit boek leest ontzettend fijn. Vanaf de eerste bladzijde krijg je het gevoel het persoonlijke dagboek van Inez te lezen. Wat ook erg leuk is aan het boek, zijn de krabbels op bijna elke pagina. Ook die zorgen voor een intiem en geborgen gevoel.
— Luus

Passage uit het boek

Hoe maken we in de cirkel, in ons leven, de beweging van buiten naar binnen – van de rand naar het totaal – van ik naar de ander? Hoe verbinden we het ik met het andere? Dit is misschien wel de meest wezenlijke vraag in deze tijd. De eenzijdigheid maakt ons beperkte denkers. Dus hoe gaan we in beweging komen?

Voor wie is dit boek?

Ben je op zoek naar een inspirerend verhaal en wil je wel eens een kijkje nemen in de wereld van de magazines? Dan is dit een erg leuk boek om te lezen. Je leest over de weg die iemand aflegt, de ups en downs en de levenslessen die daaruit volgen. Wil je van koers veranderen omdat je even vast zit? In je baan of in een relatie? Dan geeft dit werkboek je de ruimte om te onderzoeken wat je kunt doen.
— Luus

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

144 pagina’s
dikke-pil

Ga je dit boek lezen?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.