Recensie: Kat French – Het pianoman project

Recensie: Kat French – Het pianoman project


Honey is dol op haar vriendinnen, maar nu gaan ze te ver! Om haar aan de man te helpen hebben ze ongevraagd een profiel opgesteld van haar ideale date. En omdat die man vanwege haar, eh.. probleempje geweldig met zijn handen moet zijn, vinden ze dat ze aan een pianist moet!
Honey’s nieuwe buurman, Hal, scoort op geen enkel punt van de checklist. Hij leeft als een kluizenaar, is humeurig – zeg maar gewoon onbeschoft – en pianospelen doet hij ook al niet.
Toch zijn de vonken die tussen hen overvliegen voldoende om het hele gebouw in brand te zetten. Als Honey erachter komt wat de reden is van Hals gedrag, besluit ze hem een kans te geven. En dan blijkt dat pianospel totaal overschat is, als het op liefde aankomt…

ISBN: 871085890890905617 – Uitgeverij Harlequin – Aantal pagina’s: 382 – Roman


*****

4 van de 5 sterren — Lisanne


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘De zoektocht naar de ideale man gaat nooit zoals je zelf in gedachten hebt!’

Hoofdpersonages

*****

Honey heeft een probleempje, haar vriendinnen vinden dat ze daarom een leuke man nodig heeft die ook nog eens piano kan spelen. Een piano spelende man is vingervlug. Precies wat Honey nodig heeft. Honey is het er zelf niet helemaal mee eens. Helemaal niet meer als ze verliefd wordt op haar chagrijnige maar o zo leuke buurman Hal. De ramp is dan compleet en dan blijkt hij ook nog eens blind te zijn en geen piano te kunnen spelen. Maar haar probleempje, die lost hij wel even op! Als dan zijn vervelende ex-verloofde Imogen ook nog ten tonele verschijnt, is de chaos voor Hal en Honey helemaal compleet!
— Lisanne

Sfeer

*****

De sfeer is humoristisch. Vanaf de eerste zin komt het probleempje van Honey aan bod en dat zorgt gelijk voor een vrolijke sfeer. Al gauw ontmoet ze Hal, wat ook zorgt voor leuke romantische scènes.
— Lisanne

Schrijfstijl

*****

Het boek is vlot geschreven, waardoor het makkelijk wegleest. Als je het boek even aan de kant legt en hem weer oppakt dan zit je zo weer in het verhaal. Dit is geen zware kost, maar geschreven met vlotte humor en de mooie anekdotes voeren de boventoon. Ik heb regelmatig met een glimlach zitten lezen.
— Lisanne

Passage uit het boek

Hal kreunde. ‘als je dronkemansspelletjes wilt spelen zul je meer whiskey mee moeten nemen, dame!’
Honey haalde haar schouders op. ‘Dan ga ik maar eerst.’ Ze zocht naar iets om te vertellen. ‘Eh… ik draag rode cowboylaarzen?’
‘Saai. Iets interessants alsjeblieft.’
‘Nou ja, wat onaardig.’ Ze fronste en probeerde nog iets te bedenken. Als hij haar laarzen saai vond zou hij de rest van haar outfit hoogstwaarschijnlijk nog veel saaier vinden, afgezien van de kleur van haar slipje misschien. Goed dan, ze moest dat superieure sarcastische toontje op een of andere manier uit hem zien te slaan…
‘Mijn slipje is felrood en er staat zondag op terwijl het dinsdag is, en vrijdagavond heb ik een spannende date.’
Ze werd beloond met iets dat klonk als een besmuikt lachje aan de andere kant van de deur.

Leesvoorschrift

22-zomers-wijn

Dit boek lees je het liefste wanneer het lentezonnetje schijnt en je heerlijk buiten in de zon of binnen achter het glas kan genieten van het mooie weer en dit boek!

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

95%

5%

Hoe dik is de pil?

382 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.