Recensie: Sylvia de Goede – Ben je wel wie je wil zijn

Recensie: Sylvia de Goede – Ben je wel wie je wil zijn


Hoe zou het voor je zijn als je een leven vanuit vrijheid leeft? Dat jij je niet meer laat regeren vanuit twijfel, onzekerheid, frustratie, conflict of angst, maar een leven leidt vanuit vertrouwen?
Zowel mannen als vrouwen zoeken een weg om het leven voluit te kunnen leven. Ze weten dat ze zoveel meer zijn dan alleen de kostwinner, de verzorger, de partner, of wie dan ook.
Met dit boek biedt Sylvia de Goede je een kans om naar dat punt van vrijheid te gaan. Niet omdat haar waarheid de enige is, maar om je een inzicht te geven hoe ook jij kunt leven vanuit je volledige potentie. Want dat ben je aan jezelf en de wereld verplicht.

In conflict doorleven of onbevreesd jezelf kunnen zijn. Wat kies jij?

Sylvia de Goede is Inner Strength Coach en oprichter van Energy Coaching. Met haar bedrijf richt zij zich voornamelijk op ondernemers die hun relatie(s) zien als de belangrijkste pijler voor duurzaam succes.

ISBN: 9789492712004 – Uitgever Energy coaching – Aantal pagina’s: 177- Informatief


*****

3 van de 5 sterren — Christina


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Haal je volledige potentie uit jezelf door bewustwording en inzicht in je eigen gedrag.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Aan de hand van vragen en voorbeelden schetst Sylvia de Goede situaties waarbij ze je uitnodigt om je bewust te worden en na te denken.

— Christina

Schrijfstijl

*****

Vlot geschreven maar helaas veel van hetzelfde in een ander jasje, waardoor je als lezer het gevoel hebt in herhaling te vallen.
— Christina

Passage uit het boek

Ik laat je zien hoe je kunt voorkomen dat je een leven leeft waarin je constant brandjes blust. Ik gun jou een vol leven, waarin je jezelf kunt zijn, je aanwezige mogelijkheden benut en dat je leeft met passie en met succes. Geef jouw situatie het voordeel van de twijfel en laten we samen de balans opmaken!

Voor wie is dit boek?

Heb je het gevoel dat je de leiding over je leven of bedrijf kwijt bent, dan kan dit boek je alvast een kleine inkijk geven over hoe jij je potentie weer kunt leven.
— Christina

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

177 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.