Recensie: Erin Watt – De Royals: Verleiding

Recensie: Erin Watt – De Royals: Verleiding


De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.
Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen.
Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

ISBN: 9789026143144 – Uitgeverij De Fontein – Aantal pagina’s: 352 – Young Adult


*****

5 van de 5 sterren – Mariska


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Liefde, seks, wraak en macht gecombineerd in een ijzersterk verhaal.’

Hoofdpersonages

*****

Ella, 17 jaar, danst in een stripclub om zichzelf te onderhouden. Plotseling komt Callum Royal, de beste vriend van haar onbekende overleden vader, op haar pad. Callum blijkt haar wettelijke voogd te zijn. Ze gaat bij hem, zijn vriendin en zijn vijf zoons wonen. Callum is verschrikkelijk rijk en wil alles voor Ella doen. Zijn zoons zijn niet zo heel erg blij met de komst van Ella, maar beschermen haar wel. Reed, de op een na oudste broer van Ella, krijgt gevoelens voor Ella.
De wereld van de Royals is wreed. Gelukkig heeft Ella haar beste vriendin Valerie om haar boven water te houden.
— Mariska

Sfeer

*****

Het is een meeslepend boek; het houdt je in je greep en laat je niet meer los. De spanning tussen Ella en Reed is merkbaar en je wilt verder lezen om erachter te komen wat er met hen gaat gebeuren. De spanning op het einde is enorm. Het eindigt met een cliffhanger. Hierdoor kon ik het boek niet meer loslaten.
— Mariska

Schrijfstijl

*****

De wraak, liefde en seksuele scenes maken dat het boek wat weg heeft van een flutromannetje. Echter weet de schrijfster er zo’n ijzersterk verhaal omheen te schrijven dat je het boek niet meer kunt wegleggen. Ze weet de verschillende gebeurtenissen goed te beschrijven en daardoor lijkt het of je er zelf bij bent.
— Mariska

Passage uit het boek

‘Ella, je moet bij de directeur komen’, zegt mevrouw Weir voordat ik het wiskundelokaal kan binnenstappen. Ik kijk op mijn horloge. ‘Ik ben niet eens te laat’. Het is één minuut voor negen; mijn horloge staat altijd goed. Het is waarschijnlijk het duurste wat ik bezit. Mijn moeder zei dat het van mijn vader is geweest. Behalve zijn sperma is dat het enigste wat hij heeft achtergelaten.
‘Nee, het gaat er niet om dat je te laat bent… deze keer’. Haar normaal zo scherpe blik is zachter, en mijn ingewanden sturen een waarschuwing naar mijn suffe ochtendbrein.

Leesvoorschrift

Dit boek is heerlijk om te lezen vlak voordat je naar bed toe gaat. Lekker wegkruipen onder een dekentje en een kaarsje aan.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

95%

5%

Hoe dik is de pil?

352 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren geef jij dit boek?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.