Recensie: Eva Kruijs – Jouw gids naar geluk

Recensie: Eva Kruijs – Jouw gids naar geluk


Jouw Gids naar Geluk is het boek over geluk. Schrijfster Eva Kruijs neemt je mee door het land van geluk, waarbij ze je in zeven stappen laat zien hoe iedereen een gelukkig en dynamisch leven kan leiden!
Jouw Gids naar Geluk is een luchtig en overzichtelijk naslagwerk over lichamelijke gezondheid, mindset, relaties, zingeving, overvloed, omgaan met gebeurtenissen waar je niet voor kiest en het volgen van je hart.
Lees over nature quests, power poses, mini-Ikigai, rijkdom zonder geld en echt zijn. En ontdek dat geluk er eigenlijk altijd al is.

ISBN: 9789082920109 – Bij Eva – Aantal pagina’s: 272 – psychologie


*****

5 van de 5 sterren — Mariska


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Een handige gids die je de tools geeft om echt gelukkig te worden.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Jouw gids naar Geluk bevat handige tools om je gelukkiger te voelen. Deze gids leert je niet alleen dat geluk overal en altijd is, maar vooral hoe jij dit geluk kunt ervaren. Dit boek geeft inzicht in hoe je gelukkig wordt, maar ook in de factoren uit je omgeving die invloed hebben op jouw geluk. De oefeningen zorgen ervoor dat je echt aan de slag kunt gaan en stapje voor stap op weg gaat naar geluk.
— Mariska

Schrijfstijl

*****

Jouw gids naar Geluk is een prachtig vormgegeven boek met concrete tips en tools om meer geluk in jouw leven te brengen. Eva pakt de onderwerpen op een ongedwongen manier aan, waardoor het een boek is waarmee je op een fijne manier aan de slag kunt. Dit boek geeft een nuchtere beschrijving van hoe je je gelukkiger kunt voelen, zonder ingewikkelde passages. De oefeningen dagen je uit om zelf meteen op pad te gaan op de weg van geluk.
— Mariska

Passage uit het boek

‘Op steeds jongere leeftijd lijken we te moeten weten wat we willen worden als we later groot zijn. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik weet het eigenlijk nog steeds niet. En ik ben geloof ik al best wel groot. Wat ik inmiddels wel weet is waar ik goed in ben, gelukkig van word en wat ik belangrijk vind. Steeds meer begint mijn doel me duidelijk te worden. Als dat doel niet overeenkomt met een beroep waar ik op school voor kan leren, betekent dat dan dat ik niets ben geworden? Of heeft Toon Hermans het bij het rechte eind en ben je altijd al iets? Ik hoop stiekem op het laatste.’

Voor wie is dit boek?

Dit boek is voor iedereen die op zoek is naar geluk en wil leren over geluk.
— Mariska

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

60%

40%

Hoe dik is de pil?

272 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.