Recensie: Jayne Ann Krentz – De Redding

Recensie: Jayne Ann Krentz – De Redding


Dertien jaar geleden verliet Lucy Sheridan het plaatsje Summer River, nadat Mason Fletcher haar redde uit de handen van Tristan. Het is voor haar nog steeds moeilijk deze herinneringen een plek te geven. Maar wat is er met Tristan gebeurd, toen hij direct daarna van de aardbodem verdween?
Sindsdien is er veel veranderd. Lucy is opgegroeid tot een aantrekkelijke, succesvolle jonge vrouw en heeft een mooi leven opgebouwd, ver van Summer River. Maar als haar tante Sara omkomt bij een mysterieus auto-ongeluk, ziet Lucy zich gedwongen terug te keren. Als zij en Mason, die nog net zo beschermend is als vroeger, een schokkende ontdekking doen in Sara’s huis, heeft Lucy alle hulp nodig om de duistere geheimen uit haar verleden het hoofd te bieden.

ISBN: 9789 022 574 317 – Uitgeverij Boekerij – Aantal pagina’s: 352 – Fantasy – Thriller


*****

5 van de 5 sterren — Lisanne


scrollen

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Start!

Recensie in één zin

‘Romantiek en mysteries zorgen voor een fantastische sfeer.’

Hoofdpersonages

*****

De hoofdpersonage in dit boek is Lucy Sheridan, zij werkt als forensisch genealoog en is gespecialiseerd in erfgenamen. Dit maal is zij de erfgename en blijkt haar erfenis onverwachte zaken te bevatten. Zo gebeurt er van alles in het geërfde huis van haar Tante en zijn de aandelen die ook bij de erfenis horen graag gewild door een grote wijnerij. Samen met haar beschermengel Mason Fletcher gaat zij op onderzoek uit om de geheimen eens en voor altijd boven tafel te halen.
— Lisanne

Sfeer

*****

De sfeer is afwisselend spannend en romantisch. De spanning is goed voelbaar tijdens de mysterieuze gebeurtenissen die het leven van Lucy op de kop zetten. Maar ook de romantiek die zij beleefd samen met Mason is heel erg levendig. Deze afwisseling zorgt er voor dat het boek ontzettend boeiend blijft tot op de laatste bladzijde.
— Lisanne

Schrijfstijl

*****

Het boek is vlot geschreven en makkelijk te lezen. De afwisselingen in het boek volgen elkaar goed op zodat ik me geen moment heb verveeld. Ik moest dit boek uitlezen voor ik kon gaan slapen. Zo goed geschreven!
— Lisanne

Passage uit het boek

Ze schrok toen haar telefoon ging. Ze keek even op het schermpje, kromp ineen, maar nam wel op.
‘Dag pap,’ zei ze.
‘Ik heb net een e-mail van je moeder gehad,’ zei Richard Sheridan. ‘Wat is dat voor idioot verhaal over een lijk in Sara’s open haard?’
Ze wist dat haar vader op kantoor was. Dat hoorde ze aan zijn bruuske toon. Waarschijnlijk bereidde hij zich voor op de zoveelste academische vergadering. Maar hij was heel bedreven in het verdelen van zijn aandacht.
Ze merkte dat zij voorlopig zijn onverdeelde aandacht had, dus vertelde ze hem in kort wat er allemaal was gebeurd.
‘Sara was meer dan een beetje excentriek, maar ik kan me bijna niet voorstellen dat ze iemand zou vermoorden, laat staan dat ze het lijk in de open haard zou verstoppen.’ Zei hij toen ze was uitgesproken.

Leesvoorschrift

2.zomers

Dit boek is ideaal voor op vakantie. Spanning en romantiek, maakt dat het heerlijk wegleest aan het zwembad op een tropische bestemming.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

60%

40%

Hoe dik is de pil?

352 pagina’s
dikke-pil

Ga je dit boek lezen?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.