Boeken gezocht

Boeken gezocht


We kennen het allemaal, die overvolle boekenkast. Let op: Wij hebben de oplossing.

Wij leggen je graag het concept van Boekspots even uit. Het idee achter Boekspots is dat je een boekenkast kunt om toveren tot mini-bibliotheek. Mensen zetten een boek in de boekenkast, en vervolgens nemen zij een ander boek mee naar huis. Briljant natuurlijk voor alle boeken die niet meer in je boekenkast passen. Oké, oké. We lossen het probleem van je overvolle boekenkast niet echt op, maar je hebt er wel een beter gevoel bij. En je kunt natuurlijk besluiten geen nieuw boek mee terug te nemen. Ook kun je een recensie achterlaten in het boek of de volgende lezer gewoon veel leesplezier wensen.

Een voorbeeld is de Boekspot op Hoog Catharijne. Zij is naarstig op zoek naar een nieuwe aanwas van boeken, omdat de Boekspot aldaar een daverend succes is. Ben jij geregeld op het grootste spoorknooppunt van Nederland te vinden? Even langs brengen dan die boeken en laat je verrassen door het aanbod van deze Boekspot. Of laat je boek achter op een andere locatie in Nederland.

Tips voor een leuke of mooie blog / onderwerp zijn altijd welkom. Wil jij dat Boekiewoogie aandacht aan je besteedt?Mail ons.


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.