De persoonlijke Top 5 van Lisanne

De persoonlijke Top 5 van Lisanne


Zit jij te springen om echte aanraders? Boeken die je absoluut gelezen moet hebben of gewoon dat ene prachtige verhaal. Wij zullen van al onze recensenten een persoonlijke Top 5 publiceren. Het allerbeste wat ze ooit hebben gelezen. Daarna beantwoorden zij ook nog de vraag welk boek ze het meest is bijgebleven en waarom. Dit levert een lijst met heerlijke aanraders op die je direct op je leeslijst kunt zetten. De tweede recensent die zich waagt aan haar persoonlijke Top 5 is Lisanne.

Literatuur Top 5

1. Fairfield park – Santa Montefiore

 

Meer over dit boek >

2. Voor jou – Jojo Moyes

 

Meer over dit boek >

3. Aprés-ski – Suzanne Vermeer

 

Meer over dit boek >

4. Onder de ombu boom – Santa Montefiore

 

Meer over dit boek >

5. Het land met de gouden kust – Sarah Lark

 

Meer over dit boek >

Boek dat het meest is bijgebleven

Fairfield park – Santa Montefiore

Fairfield park blijft mij altijd bij. Ik heb dit boek al meerdere malen herlezen, en herlezen. Het blijft mij fascineren. Hoe kan je verliefd worden op een oudere man, na zijn overlijden bij zijn familie aankloppen als zijn verloren dochter. En uiteindelijk alles opbiechten omdat je verliefd bent geworden op zijn zoon.

Heerlijke roman om bij weg te dromen. Ik lees dit boek met name als ik een boeken “dip” heb gehad. Na het lezen van deze fantastische roman kan ik me weer helemaal verliezen in de boeken die erna komen.
Meer over dit boek >


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.