Recensie: Erin Watt – De Royals: Verraad

Recensie: Erin Watt – De Royals: Verraad


De Royals – Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren.
Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

ISBN: 9789026143168 – Uitgeverij De Fontein – Aantal pagina’s: 352 – Young Adult


*****

5 van de 5 sterren – Mariska


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Het tweede deel in de verslavende Royals serie; een soort vijftig tinten grijs voor jongeren.’

Hoofdpersonages

*****

In het tweede boek zijn de vertellers Reed en Ella. Als Ella Reed in bed betrapt met hun stiefmoeder Brooke, slaat ze op de vlucht. De Royals beseffen dan hoeveel ze om Ella zijn gaan geven en wat ze nu kwijtgeraakt zijn. In dit tweede boek lezen we vooral hoe de broers veranderen en hoe ze meer om Ella zijn gaan geven.
— Mariska

Sfeer

*****

Het boek blijft spannend; zal Ella terugkomen en kan Reed haar liefde terugwinnen? Doordat de auteur niet te veel achtergrondinformatie weggeeft over de broers, blijf je nieuwsgierig naar hun achtergrondverhaal. Dit boek eindigt wederom met een grote cliffhanger, waardoor je wel door wilt lezen met het derde boek in de Royals serie.
— Mariska

Schrijfstijl

*****

Het tweede boek heeft twee vertellers. Hier moest ik in het begin een beetje aan wennen, waardoor het voor mij wat moeilijk doorkomen was. Uiteindelijk bleek dit heel goed uit te pakken voor het boek en kreeg ik op deze manier echt een band met Ella en Reed. Elk hoofdstuk laat je achter met vragen, dus zomaar wegleggen kun je met dit boek niet.
— Mariska

Passage uit het boek

‘Brookes zelfingenomen glimlach wordt dun. ‘En ik had gezegd dat je niet zo tegen me moet praten.’
‘Ik maak zelf wel uit hoe ik tegen je praat,’ bijt ik haar toe. Ik werp nog een blik op de deur. Van wanhoop breekt het zweet me uit. Brooke mag hier niet zijn als Ella thuiskomt. Hoe zou ik dit in godsnaam ooit moeten uitleggen? Mijn blik valt op Brookes kleren, die over de vloer verspreid liggen: het blote mini-jurkje, het kanten ondergoed, een paar naaldhakken. Mijn schoenen zijn toevallig naast die van haar beland. Alles hier schreeuwt ‘seks’.’

Leesvoorschrift

Dit is het perfecte boek om te lezen in bed of op de bank, maar alleen als je in alle rust kan lezen. Heerlijk met een mok warme koffie of thee erbij.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

80%

20%

Hoe dik is de pil?

352 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren geef jij dit boek?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.