Recensie: Saskia Noort – Huidpijn

Recensie: Saskia Noort – Huidpijn


Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde – en daarmee haar droom – dreigt te verliezen en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden.

ISBN: 9789026331398 – Uitgeverij Ambo | Anthos – Aantal pagina’s: 283 – Literaire thriller


*****

5 van de 5 sterren — Heline


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Genoten van het eerste rauwe tot het laatste pijnlijke woord.’

Hoofdpersonages

*****

Hoofdpersoon Anne, Nederlands populairste presentatrice en journaliste is prachtig neergezet. Omdat haar leven – buiten alle media-aandacht – redelijk doorsnee is, kan je je als lezer goed inleven. Dat maakt haar pijn des te voelbaar. Wat dit nog meer benadrukt, is haar ‘tegenspeelster’ Jazz. Dit jonge personage waait als een frisse wind door het boek.
— Heline

Sfeer

*****

Een gedeelte van het boek speelt zich af achter de coulissen bij bekende Nederlandse talkshows. Je beseft je eens te meer dat ook BN-ers een leven leiden als ieder ander: met ups-and-downs en met wijn, sigaretten en – al dan niet te vertrouwen – vrienden. Enige nadeel is dan hun leven constant in de spotlights staat!
— Heline

Schrijfstijl

*****

Het boek leest erg makk