Boekiewoogie getipt door Hebban!

Boekiewoogie getipt door Hebban!


Wij van Boekiewoogie zijn getipt door Neerlands grootste lezerscommunity hebban.nl. Wij zijn ontzettend trots dat wij uit 150 boekenblogs, 1 van de 13 zijn die het speciale zegel mogen dragen ‘Getipt door Hebban’.

‘Het is mooi om te zien dat onze manier van werken, ons enthousiasme en onze visuele recensies worden gewaardeerd door het grote publiek en nu dus ook door Hebban.nl.’ Aldus Tim van Asch, oprichter van Boekiewoogie.nl.

Aanleiding
Boekensite en lezerscommunity Hebban.nl heeft de afgelopen weken gebruikt om het Nederlandstalige boekbloggers-landschap in kaart te brengen. Aanleiding is de enorme groei van het aantal blogs dat zich richt op boeken en de toenemende invloed van een aantal daarvan op lezers. De redactie bekeek meer dan 150 blogs, voor het overgrote deel aangemeld door de boekbloggers zelf of hun volgers. Dertien van de meest in het oog springende initiatieven zijn voorzien van “Getipt door Hebban” sticker.
En raad eens wie 1 van de stickers heeft bemachtigd? Boekiewoogie, hoera!!!

Zie hieronder het overtuigende jury-rapport.
jury rapport hebban.nl Boekiewoogie

Al hebben we inmiddels alweer 18 recensenten, welkom Petra, zullen we deze mooie woorden ter harte nemen en ons opmaken voor de volgende stap. Daarover later meer.


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.