Mis je nog een goed boek onder de kerstboom?

Mis je nog een goed boek onder de kerstboom?


2017 was een goed jaar wat betreft informatieve boeken. Onze recensent Luus heeft een top 3 voor je gemaakt. Nog net op tijd om een van deze boeken onder de kerstboom te leggen. Zo kan de ontvanger (of jijzelf) 2018 straks goed beginnen!

 


#1 Hartvol van Marlou Kleve is wat mij betreft een must read voor iedereen! Lees je het boek, dan krijg je meer zelfcompassie en leer je die innerlijke criticus (die we allemaal hebben) meer onder controle houden. Wat zou het fijn zijn om 2018 te beginnen door liever voor onszelf (en daardoor ook voor anderen) te zijn, want dat heeft de wereld nu nodig als je het mij vraagt.

 

#2 We kopen en kopen en kopen nog steeds heel veel spullen met z’n allen. Op zich niets mis mee, maar heb je zoveel écht nodig? Om ook wat liever te zijn voor de aarde in 2018 raad ik het boek Meer door minder van Joshua Becker aan. Je leert niet alleen ont-spullen, maar ook je hele leven onder de loep te nemen om overtollige dingen weg te doen. En dat gaat verder dan alleen spullen.

 

#3 Het jaar goed beginnen? Lees Eet, beweeg, slaap van Tom Rath en maak volgend jaar betere keuzes die je toekomst positief veranderen. Doe mee met de 30 dagen challenge en het gaat je (bijna) makkelijk af!

 

 

Categories

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.