Recensie: Emily Giffin – The One & Only

Recensie: Emily Giffin – The One & Only


Shea Rigsby is 33 en woont haar hele leven al in hetzelfde dorpje in Texas, met dezelfde vriendenkring en dezelfde hobby: American football. De coach van het plaatselijke team is small town legend coach Clive Carr. Hij is wijs, mysterieus en knap. En de vader van Shea’s beste vriendin. Als er iets vreselijks gebeurt in het dorp, begint Shea zich af te vragen of dit het leven is dat ze wil leiden.

ISBN: 9780 812 999 136 – Ballantine Books – Aantal pagina’s: 509


*****

3 van de 5 sterren — Coby


scrollen

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Start!

Recensie in één zin

‘Een moderne liefdesklassieker op originele locatie. Je leert American football waarderen en wordt een beetje jaloers op begrippen als college en game season en de romantiek ervan (want veel dieper dan dat gaat het niet).’

Hoofdpersonages

*****

Shea is stoer, maar heeft nog iets kinderlijks over zich. Het is mooi om te zien hoe ze zich ontwikkelt.
De andere karakters groeien met haar mee, maar hebben niet veel diepte. Vooral jammer dat de bad guy een cliché blijkt te zijn.
— Coby

Sfeer

*****

Hoe vlak het verhaal ergens ook is, op de een of andere manier vind je dat Shea het verdient om samen te zijn met de man waar ze een oogje op heeft (zelfs al zijn er tientallen redenen om het niet te doen).
— Coby

Schrijfstijl

*****

Heel beeldend geschreven. Als je één hoofdstuk hebt gelezen, kun je niet meer stoppen. Altijd romantisch, bij vlagen grappig.
— Coby

Passage uit het boek

‘It didn’t matter that we weren’t much alike on paper. That I thought the best of people, and she often assumed the worst. That I was an introvert, and she could work a room like nobody I’d ever seen but her mother. That I was even-tempered, and she was moody and dramatic. That I was no frills, and she was all frills. That I loved football, and she simply tolerated it. The list of differences was endless, but, in the end, none of them mattered. What mattered was that we completely accepted each other. That I had her back, and she had mine.’

Leesvoorschrift

6.zonnig-coffee

Dit boek is ideaal om te lezen op een luie dag in de tuin of in het park. Met thee of koffie binnen handbereik.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

100%

0%

Hoe dik is de pil?

509 pagina’s
dikke-pil

Ga je dit boek lezen?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.