Recensie: Erin Watt – De Royals – Geheimen

Recensie: Erin Watt – De Royals – Geheimen


De Royals – Geheimen is het derde deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren van 15 jaar en ouder.
Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.
Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

ISBN: 9789026145223 – Uitgeverij De Fontein – Aantal pagina’s: 384 – Young Adult


*****

5 van de 5 sterren – Mariska


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Het derde deel in de spannende Royals serie, vol spanning, drama, intriges en romantiek.’

Hoofdpersonages

*****

In dit derde deel zijn wederom Ella en Reed Royal de vertellers van het verhaal. Reed wordt verdacht van de moord op zijn stiefmoeder. Alsof dat niet erg genoeg is duikt Ella’s doodgewaande vader Steve op. Hij ontplooit hij zich tot een bemoeizuchtige en dwingerige vader. Steve dwingt Ella om bij hem te wonen en ze mag Reed niet meer zien. Ella en Reed moeten zich staande zien te houden tussen hun ruzie makende ouders en de veroordeling die boven Reeds hoofd hangt.
— Mariska

Sfeer

*****

De spanning blijft hoog in het gehele boek, dit komt mede door de geheimen die om de zoveel tijd naar boven komen. Hierdoor krijgt het boek keer op keer een nieuwe wending waardoor je niks anders kunt dan snel doorlezen naar de ontknoping van dit boek.
— Mariska

Schrijfstijl

*****

Het boek is heel erg vlot geschreven met veel afwisseling. Dit maakt het boek tot een echte pageturner. De personages hebben helaas weinig diepgang, maar dit maakt het boek heel geschikt voor een ontspannen avondje lezen op de bank. De situaties en vooral het uiterlijk van de Royal-broers zijn beeldend beschreven dit geeft het boek net dat beetje extra.
— Mariska

Passage uit het boek

‘Moeizaam slikkend richt ik me op die taak: Reed beschermen. Ik gooi snel nog een paar kledingstukken in de koffer en rits hem dicht. ‘Je hebt nog niet verteld waarom je zijn spullen pakt,’ zegt Easton gefrustreerd.
‘Voor het geval we ervandoor moeten.’
‘We?’
‘Reed en ik.’ Ik spring overeind en ren naar Reeds dressoir om zijn sokkenla te plunderen. ‘Ik wil gewoon voorbereid zijn, voor het geval dat, oké?’
Dit is iets waarin ik uitblink: klaar zijn om te vluchten.’

Leesvoorschrift

Lees dit boek op een plek waar niemand je kan storen en geniet van de Royals.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

90%

10%

Hoe dik is de pil?

384 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt het boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.