Recensie: Olivia Lewis – Princess 2 – Uitdaging

Recensie: Olivia Lewis – Princess 2 – Uitdaging


Na een ingrijpende gebeurtenis vermoedt Ivy dat haar toekomstdroom met Jake wellicht niet haalbaar is. Er zullen dingen moeten veranderen, maar is ze in staat om hierin de juiste keuze te maken wanneer alles op z’n kop komt te staan? En hoe zet Jake zijn leven goed op de rit, na alles wat er is gebeurd…?
Gelukkig kan Ivy altijd rekenen op de steun van haar familie, maar toch heeft ze het idee dat ze bepaalde zaken zelf zal moeten uitzoeken, daar kan niemand haar mee helpen … of toch wel?

ISBN: 9789026162251– Uitgeverij de Fontein – Aantal pagina’s: 241 – Roman


*****

5 van de 5 sterren – Annechien


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘De boeken van Olivia Lewis stellen je nooit teleur.’

Hoofdpersonages

*****

Uitdaging gaat over Ivy Seegers, de jongste dochter van Josh en Luci. Het is sterk aan te raden om eerst de andere boeken van Oliva Lewis te lezen, want dan begrijp je de knotsgekke King-Seegers-familie een stuk beter.
Na haar breuk met Jake eindigt Ivy opnieuw in een diep dal. Wanhopig probeert ze om Jake op afstand te houden, maar hij doet er alles aan om Ivy terug te winnen. Dit gaat echter niet zonder slag en stoot. Ivy zal moeten kiezen tussen haar gevoel en haar verstand.
In de tussentijd krijgt Ivy een steeds hechtere band met Sem, een voormalige werknemer van Jake. Kan Sem haar helpen Jake te vergeten of zorgt dit alleen maar voor meer problemen?
— Annechien

Sfeer

*****

Precies zoals je van Olivia Lewis verwacht heeft Uitdaging een luchtige sfeer. In zekere zin zit er totaal geen spanning in, maar toch kan je niet stoppen met lezen. Dit komt doordat je in je hoofd alles al aan het uitwerken bent voor Ivy, maar het is nog maar de vraag of het zo gaat lopen. Ik bedoel: Ivy Seegers zou Ivy Seegers niet zijn zonder haar onvoorspelbare handelingen.
— Annechien

Schrijfstijl

*****

Ik ben echt gaan houden van de prachtige schrijfstijl van Olivia Lewis. Ze weet perfect hoe ze pittige onderwerpen kan verwoorden, onderwerpen waar een taboe op heerst.
Verder is het een typische erotische roman waar seks centraal staat.
— Annechien

Passage uit het boek

‘Hé schat, niet om het een of ander, maar ik hoorde van je pa dat er een nieuwe gast in beeld is?’
‘Waarom breng je het als een vraag?’ Ik lik mijn vingers af en draai naar hem toe. ‘Als je het blijkbaar al weet.’
Hij haalt zijn schouders op.
‘Mijn pa moet niet zo roddelen.’
‘Sem Wagenaar.’ Scott zucht. ‘Goeie jongen hoor, daar niet van, maar ik hoop alleen dat m’n neef het niet te horen krijgt.’
‘Want?’
‘Hij was zijn werknemer en heeft nog klanten gejat ook. Ik hoorde hem gisteren over Sem klagen en vervolgens komt Josh vanmorgen hiermee.’
Ik zucht ook, geïrriteerd en kortaf. ‘Misschien moet je je niet met dingen bemoeien tot je het hele verhaal kent.’

Leesvoorschrift

Lees Uitdaging op een koude winteravond. Kruip onder een lekker dekentje en genieten maar. Geloof me, het zal niet lang duren voordat je het warm krijgt!

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

90%

10%

Hoe dik is de pil?

241 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.