Recensie: Olivia Lewis – Princess 3 – Samen

Recensie: Olivia Lewis – Princess 3 – Samen


De achttienjarige Ivy heeft veel voor haar kiezen gehad in de afgelopen maanden. Vastberaden bereidt ze zich voor om de grootste en meest veelomvattende taak van haar leven in haar eentje te gaan volbrengen. Ze heeft geen keus… toch? Ondertussen heeft de rest van de familie zo haar eigen issues: liefdesverdriet, jong ouderschap en pubersores. Maar de familie King is veerkrachtig, en de liefde die altijd centraal staat is een vanzelfsprekendheid waar menigeen jaloers op zou zijn!

ISBN: 9789026162282 – Uitgeverij de Fontein – Aantal pagina’s: 256 – Roman


*****

5 van de 5 sterren – Annechien


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘De erotische Princess-serie komt tot een einde.’

Hoofdpersonages

*****

Samen gaat over Ivy Seegers, de jongste dochter van Josh en Luci. Het is sterk aan te raden om eerst de andere boeken van Oliva Lewis te lezen, want dan begrijp je de knotsgekke King-Seegers-familie een stuk beter.
Sem is dood, Jake is gevlucht naar Frankrijk en bovendien is Ivy zwanger. Het leven van Ivy is weer eens compleet chaotisch. Alleen een baby opvoeden moet ze wel kunnen, toch? Maar ze kan geen rust vinden, want Jake is nog steeds onbereikbaar.
— Annechien

Sfeer

*****

Net zoals de rest van de Princess-serie heeft ook Samen een luchtige sfeer. Je leest het boek zo uit, want je wilt weten hoe het gaat aflopen. Krijgt Ivy haar gelukkig einde? Komt Jake nog terug? En hoe komt het met de ongeboren baby? Kortom, genoeg vragen!
— Annechien

Schrijfstijl

*****

Ik blijf er echt versteld van staan hoe Olivia Lewis schrijft. Ze heeft zo’n fantastische schrijfstijl. Ze weet zo mooi om de gekke King-Seegers-familie tot leven te laten brengen. Alles voelt zo oprecht aan met de juiste dosis humor.
Verder blijft Samen een erotische roman waarin de erotiek centraal staat.
— Annechien

Passage uit het boek

‘Ik maak me klaar en loop met Sophia naar beneden, waar het ineens heel druk is. Hè? Verbaasd kijk ik om me heen, de hele woonkamer staat vol met mensen.
‘Iedereen is er voor jou, schat,’ zegt mama zacht.
Papa, Ben, mama, opa, oma, Martha, Oliver, Fien en haar vriend Timo, Eva, Stijn, Bianca, Michelle, Iris, Scott, Sherwin, Benjamin en… O god.
‘Char!’ stoot ik uit. Ik ren naar haar toe en sla mijn armen om haar heen. Charlotte, de dochter van Benjamin, is eigenlijk de enige vriendin die ik heb. Ze ging naar een hele dure Engelse school en verdween zo ongeveer uit mijn leven, maar ze is als een zus voor me en ik heb haar gemist. ‘Wat doe jij hier nou?’
‘Ik ben vanochtend aangekomen vanuit Londen,’ murmelt ze in mijn haar. Ze heeft ineens een Engels accent. ‘Mama vertelde wat er was gebeurd, ik ben direct naar papa gegaan en…’ Ze duwt zich een stukje van me af, legt haar handen op mijn schouders en kijkt me bezorgd aan. ‘En nu ben ik hier. Ik ben er voor je, cakeje.’’

Leesvoorschrift

Lees Samen onder een dekentje op de bank. Zeg al je plannen voor die avond maar af, want Samen MOET uit.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

90%

10%

Hoe dik is de pil?

256 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren geef jij dit boek?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.