Recensie: Audrey Carlan – Verlicht verlangen

Recensie: Audrey Carlan – Verlicht verlangen


Luna’s wereld stort in als ze een ontruimingsbevel krijgt voor Lotus House Yoga. De yogaschool is voor Luna niet zomaar een bedrijf: sinds ze de school erfde van haar moeder, draait haar hele leven om yoga. Nu moet ze de knappe, maar onmogelijk arrogante, projectontwikkelaar Grant Winters zien over te halen om Lotus House Yoga te behouden in plaats van er luxeappartementen van te maken.

Als ze vol strijdlust zijn kantoor binnenstormt, lijkt Grant bereid te zijn naar haar te luisteren en ze sluiten een deal. Hij zal de moeite nemen om de yogaschool te bezoeken en wat lessen te volgen, zodat Luna hem wellicht van het nut ervan kan overtuigen. In ruil daarvoor moet zij een aantal keren zijn date zijn bij chique zakendiners. Beiden moeten daarvoor ver uit hun comfortzone komen, maar ze ontdekken dat het hart zich weinig aantrekt van zakelijke deals.

ISBN: 9789022584514 – Boekerij – Aantal pagina’s: 349 – Roman


*****

5 van de 5 sterren – Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Een verslavend liefdesavontuur vol romantiek tussen een zakenman en een hippie.’

Hoofdpersonages

*****

Luna is een vlotte, zorgzame en enthousiaste yogi. Haar yogaschool is haar lust en haar leven, hier wil ze dan ook vol voor strijden. Ze doet er alles aan om haar bijdrage te leveren aan de maatschappij en streeft ernaar andere mensen blij te maken. Hierdoor is ze zeer geliefd bij anderen.
Grant is een rijke zakenman die zich door niets of niemand tegen laat houden. Hier komt verandering wanneer hij Luna leert kennen. Langzaam verandert hij in een meer begripvolle en geliefdere man. Door Luna gaat zijn leven er, op een positieve manier, volledig anders uitzien.
— Kaylee

Sfeer

*****

Verlicht verlangen heeft alles wat je in een romantisch verhaal zoekt: liefde, romantiek en erotiek (gecombineerd met yoga). Als lezer wordt je volledig meegenomen in het liefdesavontuur van Luna en Grant. Hierbij komen ook alle gevoelens, emoties en onzekerheden aan bod die bij de liefde komen kijken.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Audrey Carlan heeft een vlotte schrijfstijl, net zoals in alle andere boeken uit deze serie. In dit zevende deel weet ze je als lezer volledig mee te nemen in het liefdesverhaal van Luna en Grant. Je leest het vanuit beide personen, dus je krijgt alles mee over de gedachten en gevoelens die ze hebben. Heel boeiend om dit vanuit beiden te lezen!
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Haar blik schiet heen en weer en ze bijt op haar onderlip. ‘Ja, dat lijkt me wel duidelijk. Je bent… Nou…’ Ze gebaart met beide handen naar me. ‘Je bent de grote machtige zakenman. En ik ben de eenvoudige yogajuf wier studio je wilt afbouwen.’

Leesvoorschrift

Zin om even weg te zwijmelen over ultieme liefde? Dan moet je zeker dit boek erbij pakken! Het leest heerlijk weg en neemt je volledig mee op liefdesavontuur.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

90%

10%

Hoe dik is de pil?

349 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.