Recensie: Leta Herman & Jaye McElroy – De 5 elementen van liefde

Recensie: Leta Herman & Jaye McElroy – De 5 elementen van liefde


Hoe vind je ware liefde en een partner die echt bij je past? En hoe kun je je kansen op blijvend geluk in een langdurige relatie vergroten? Het antwoord op deze vragen vind je in de vijf elementen uit de traditionele Chinese wetenschap – Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water -, die corresponderen met persoonlijkheidskenmerken die je in jezelf of een (toekomstige) ware liefde kunt herkennen. Bekijk welk element er bij jou zou passen, of welk element je huidige partner is. De auteurs beschrijven op een luchtige en humorvolle manier hoe de kennis van de traditionele Chinese elementen je meer inzicht kan geven in je leven, het vinden van de ware liefde en je andere relaties.

ISBN: 9789 401 302 005 – Gottmer Uitgevers – Aantal pagina’s: 272 – Informatief


*****

4 van de 5 sterren — Luus


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘De 5 Chinese elementen geven je meer inzicht in jezelf en helpen je bij het vinden van je ware liefde.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Dit boek helpt je om het karakter van je eigen energie te begrijpen, net als de manier waarop het je met anderen verbindt of juist van hen weghoudt. Je begrijpt beter wat je in de liefde nodig hebt en waar je naar verlangt. Zo wordt de kans groter dat je een relatie krijgt waarin je met elkaar verbonden bent.

— Luus

Schrijfstijl

*****

Alles wat je zou willen weten over de elementen in de liefde is omschreven in dit boek. Elk element komt uitgebreid aan bod, net als alle combinaties van elementen en hun werking op elkaar.
— Luus

Passage uit het boek

Je kent het gevoel, wanneer iemand die je aantrekkelijk vindt bij je in de buurt staat is het alsof je hele lichaam onder stroom staat, maar jij hebt de schakelaar niet omgedraaid. Het gebeurt gewoon, of dat denken we tenminste. De geneesheren in het oude China hadden een eenvoudige verklaring voor dit verschijnsel: ze beschouwden je lichaam als systeem waar energie, qi, doorheen loopt. Dat kun je niet zien of aanraken, maar het is er wel, want je kunt het voelen. Wanneer het leven ons energie geeft, voelen we onze eigen levenskracht.

Voor wie is dit boek?

Wil je meer weten over je eigen energie, je element en de elementen van de mensen om je heen? Om zo al je relaties beter te begrijpen en naar een hoger niveau te tillen? Dan is dit boek een must read.
— Luus

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

80%

20%

Hoe dik is de pil?

272 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.