Recensie: Alice Bell – Vertrouw op je timing

Recensie: Alice Bell – Vertrouw op je timing


In Vertrouw op je timing leert Vogue-astrologe Alice Bell je hoe je je geboortehoroscoop kunt gebruiken om door je liefdesleven te navigeren: wat is je liefdestaal, wat vind jij aantrekkelijk in een partner en wat heb jij nodig in een relatie?

Na de zoveelste teleurstelling in de liefde wendde Alice zich tot de astrologie om te ontdekken op welke manier de positie van de hemellichamen op het moment van haar geboorte invloed heeft op haar liefdesleven. Dat bood haar verrassende inzichten over haar persoonlijkheid en diepere wensen op het gebied van relaties en intimiteit.

In dit boek deelt ze haar kennis en helpt ze je de regie te nemen over je eigen liefdesleven. Ze leert je om je unieke datingpatronen beter te begrijpen, zodat je beter in staat bent het type relatie dat je zoekt ook te vinden. Maar ook als je al een relatie hebtkan jullie geboortehoroscoop de sterke en zwakke aspecten blootleggen zodat jullie relatie zich kan verdiepen.

ISBN: 9789021487724 – Uitgeverij Volt – Aantal pagina’s: 263 – Informatief


*****

4 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Duik in je geboortehoroscoop en gebruik deze kennis binnen je liefdesleven of relatie.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Vertrouw op je timing is een handleiding over jouw geboortehoroscoop. Alice helpt jou om je geboortehoroscoop te lezen. Ze gaat hierbij in op de verschillende onderdelen, zoals sterrenbeelden, de huizen, de hoeken en de planeten. Vervolgens ga je samen met haar kijken welke invloed jouw geboortehoroscoop heeft op je relaties en liefdesleven. Heb je een partner, dan kun je jullie geboortehoroscopen naast elkaar leggen en zien waar jullie overeenkomsten liggen en waar jullie wellicht nog aan moeten werken. Tot slot kun je nog ontdekken hoe je je geboortehoroscoop in kunt zetten tijdens toekomstige situaties.

Het boek is een leuke manier om jezelf op een astrologische manier te leren kennen. Je geboortehoroscoop is iets wat alleen bij jou hoort en door deze te ontrafelen, zul je veel herkenbare dingen lezen of opmerken. Vertrouw op je timing is een leuk en toegankelijk boek om vanuit de astrologie naar je persoonlijkheid, keuzes en normen en waarden te kijken.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Ik heb altijd een fascinatie gehad voor astrologie en horoscopen, maar hier nooit uitgebreid iets mee gedaan. Alice neemt je in het begin volledig mee door deze thema’s . Ze begint bij het uitleggen van de verschillende sterrenbeelden en gaat vervolgens met je aan de slag met je geboortehoroscoop en de verschillende onderdelen hierbinnen. De schrijfstijl van Alice is heel toegankelijk, duidelijk en aansprekend. Het voelt een beetje alsof een goede bekende je iets uitlegt.
Als ‘leek’ binnen de astrologie is het boek absoluut goed te volgen en ik weet zeker dat je er iets van opsteekt.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Elke maand is er een nieuwe maan en een volle maan. Een nieuwe maan doet zich voor als de zon en de maan samen in een transit zijn in hetzelfde sterrenbeeld. Het symboliseert een nieuw begin, en in de dagen na de nieuwe maan kan het je opvallen dat er verschillende kansen, relaties of gewoontes zijn gevormd. Daarnaast kan een nieuwe maan soms een einde vertegenwoordigen, als je een hoofdstuk in je leven afsluit om de volgende maand een nieuwe, frisse start te maken. Als je een opkomende Maagd en een zevende huis waarin Vissen regeert hebt, ervaar je een nieuwe maan in je zevende huis tijdens het Vissenseizoen als de zon en de maan samen in dat sterrenbeeld staan, zoals te zien valt in het diagram op de volgende pagina. Als een nieuwe maan in het relatiedeel van je horoscoop valt, zoals in je vijfde, zevenede of achtste huis of in hetzelfde sterrenbeeld als je zon, maan of Venus, dan bouw je verscheidene weken verder aan de thema’s die aan dat huis of die planeet zijn verbonden. Misschien ga je daten met een nieuw iemand en wordt het je duidelijk wat je wilt van een relatie, of je gaat met je partner samen aan een nieuw, spannend hoofdstuk in jullie leven beginnen.’

Voor wie is dit boek?

Benieuwd welke invloed astrologie heeft op jouw liefdesleven en relatie? En dan met name ingezoomd op je geboortehoroscoop? Lees dan Vertrouw op je timing!
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

263 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren geef jij dit boek?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.