Recensie: Emma Anna – Blijf bij mij

Recensie: Emma Anna – Blijf bij mij


Hoewel Hannah’s hart is gebroken door de allesbeslissende onthulling van Luc, heeft ze haar leven toch weer weten op te pakken. De afgelopen maanden is haar leven drastisch veranderd. Ze heeft een nieuwe baan, nieuwe vrienden en probeert haar verleden een plekje te geven. Maar wanneer ze uiteindelijk toch wordt geconfronteerd met Luc, blijkt ze meer naar een leven met hem te verlangen dan ze zichzelf heeft geprobeerd wijs te maken.

Luc is getrouwd en staat op het punt om vader te worden, maar niets gaat zoals hij zou willen. Zijn relatie, zijn gezondheid en zijn gemoedstoestand laten hem in de steek, wat uiteindelijk maar één oorzaak heeft: een leven zonder Hannah, de vrouw die hem alles zou kunnen bieden wat hij nodig heeft. Maar is dat andersom ook zo?

Wat is er voor nodig om toch samen gelukkig te worden? En kunnen Luc en Hannah wel daadwerkelijk gelukkig zijn wanneer buitenstaanders er alles aan doen om dat tegen te houden?

ISBN: 9789492585479 – Dutch Venture Publishing – Aantal pagina’s: 295 – Roman/New adult


*****

4 van de 5 sterren – Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Prachtig verhaal over twee gebroken mensen die elkaar weer proberen te helen.’

Hoofdpersonages

*****

Hannah’s vreselijke verleden blijft haar achtervolgen en ze is in therapie om dit te kunnen verwerken. Ze is inmiddels weer opgekrabbeld na haar breuk met Luc, maar hij blijft altijd in haar gedachten.
Wanneer ze hem weer tegenkomt staat ze meteen weer in vuur en vlam. Doordat haar romance met Luc weer aanwakkert en steeds serieuzer wordt, merk je dat haar verleden een grote rol speelt in haar leven.
Luc is tegen zijn zin in getrouwd met de moeder van zijn kind, maar besluit te scheiden wanneer hij Hannah weer tegenkomt. Het allerliefste wat hij wil is een leven met haar opbouwen, maar hij worstelt met zijn zoon, ex en het verleden van Hannah om dit te kunnen realiseren.
— Kaylee

Sfeer

*****

Het eerste deel van Emma Anna (Kom naar huis) heeft mij volledig weten te pakken. Bij dit deel was het minder het geval, omdat je al bekend bent met het rauwe verleden van Hannah. Toen ik de verschrikkelijke gebeurtenissen las die Hannah meegemaakt heeft, raakten deze me minder dan in het eerste deel. Dit komt omdat je als lezer eigenlijk al een beetje voorbereid bent. Daarentegen zorgt de gedetailleerde beschrijvingen van de liefde tussen Luc en Hannah voor een glimlach. Je leest precies hoe liefde tussen twee mensen hoort te zijn.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Het verhaal is gedetailleerd, maar vlot geschreven. Emma Anna weet je als lezer mee te nemen in het liefdesverhaal van Luc en Hannah en beschrijft de gevoelens van beide ontzettend mooi. Het verhaal is een beetje inkomen, maar wanneer je er eenmaal in zit wil je niet meer stoppen.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Ik kan jóú niet uit mijn hoofd zetten! Ik heb het geprobeerd, Hannah, maar ik kon je niet loslaten. Ik heb je gestalkt, je werkgever gemanipuleerd om alleen jou aan te nemen, je laten volgen toen je dacht dat je van me af was. Ik heb alles geprobeerd en als ik alleen al aan je dacht kreeg ik bijna een hartaanval.’

Leesvoorschrift

Heb je zin in een lekker romantisch verhaal? Dan moet je dit boek zeker erbij pakken. Blijf bij mij gaat over liefde zoals deze hoort te zijn, inclusief de minder mooie kanten van liefde en verliefd zijn. Pak er een stukje chocolade bij en zwijmel weg in dit prachtige boek.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

90%

10%

Hoe dik is de pil?

295 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.