Recensie: Emma Zegers – Alles van jou

Recensie: Emma Zegers – Alles van jou


Na een jaar lang rotklusjes uitvoeren krijgt journaliste Sabine eindelijk de kans om zichzelf te bewijzen. Ze mag Wolf Moerland interviewen, zanger van de in de razend tempo bekend geworden band The Unexpected. Een kans die ze met beide handen aangrijpt, ondanks het twijfelachtige imago van Wolf.

Wolf lijkt niet graag dingen over zichzelf te vertellen en is alleen maar aanwezig omdat zijn management hem daartoe gedwongen heeft. Maar dan gebeurt er iets waardoor Sabine toch een klein beetje dichter bij zijn ware aard lijkt te komen. En misschien komt ze uiteindelijk wel meer over hem te weten dan haar lief is.

ISBN: 9789493265325 – Dutch Venture Publishing – Aantal pagina’s: 247 – Roman


*****

4 van de 5 sterren – Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Roman die als een trein wegleest, maar wel vrij veel in het teken staat van (betekenisloze) pleziertjes.’

Hoofdpersonages

*****

Sabine werkt als journaliste. Ze is ooit bij haar huidige werkgever als stagiaire begonnen en haar collega’s zien haar nog steeds zo. Wanneer ze meegevraagd wordt op een teamuitje gaan zij haar serieus nemen en krijgt Sabine ook grotere opdrachten. Zo mag ze Wolf Moerland interviewen, de zanger van een bekende band.

Meteen is er een klik tussen de twee, ook al is Wolf nogal gesloten tijdens het interview en moet Sabine alle antwoorden uit hem trekken. Wanneer ze daarna samen vast komen te zitten in een lift slaat de vonk tussen de twee over. Alleen blijkt het voornamelijk een seksuele vonk te zijn en de twee zien elkaar geregeld om samen te slapen. Wolf is duidelijk dat hij geen serieuze relatie wil en dat is voor Sabine op dat moment prima. Ze zorgt ook voor haar dertienjarige zusje omdat hun moeder in de gevangenis zit, dus ze heeft andere zorgen om zich druk over te maken.

Na een onstuimige nacht blijft Sabine bij Wolf slapen, iets wat hij daarvoor altijd vermeden heeft.
Wanneer hij uit het niets ’s ochtends boos is op Sabine, slaat hij haar. Ze gaat er als een speer vandoor en wil hem nooit meer zien. Alleen blijkt deze actie van Wolf niet geheel onterecht en zo bedoeld te zijn…
— Kaylee

Sfeer

*****

Alles van jou kan wel bestempeld worden als een sexy roman. Het is meteen duidelijk dat er een seksuele klik is tussen Sabine en Wolf, eentje die door Zegers (soms tot in detail) beschreven wordt.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Emma Zegers kan een heerlijk romantisch verhaal schrijven. In alle eerlijkheid vind ik het thema seks wel wat te aanwezig in het verhaal. Vooral in het begin gaat het over betekenisloze seks hebben en lijkt het doel te zijn om dit zo vaak mogelijk te hebben. Redelijk aan het einde verandert dit in ‘serieuze liefde’.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Een paar bekende, groene ogen boort zich in de mijne als de persoon in mijn blikveld verschijnt. Hij heeft zich duidelijk niet geschoren in de afgelopen dagen en in zijn hand bungelt een papieren tasje waar duidelijk een afhaalbestelling in zit.
Serieus? Moet ik van alle personen op de wereld nu net Wolf tegenkomen? Mijn hart maakt een duikvlucht en ik lijk spontaan vergeten te zijn hoe ik moet bewegen.
Een moment lang verwacht ik dat hij zijn mond open zal doen om iets te zeggen, maar dat doet hij niet. In plaats daarvan wendt hij zijn blik weer af en loopt langs me heen.’

Leesvoorschrift

Zet zachtjes het leukste liedje van je favoriete band op en kruip weg op de bank. Een glas warme thee en een koekje loodsen je door dit boek heen.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

85%

15%

Hoe dik is de pil?

247 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.