Recensie: Jackie van Laren – Vallen

Recensie: Jackie van Laren – Vallen


Een roman om verliefd op te worden!

Liefde, glamour en rock ’n roll.

De jonge journaliste Anne Miller werkt voor een blad dat op de rand van de schandaaljournalistiek balanceert en is verloofd met de keurige Ian. Tijdens een interview met Rory Maquary, leadzanger van een wereldberoemde rockband, gelauwerd acteur en beruchte Hollywood Bad Boy, blijkt Anne een onverwachte klik te hebben met zijn driejarige zoontje.

Het jongetje heeft het moeilijk sinds zijn moeder met de noorderzon vertrok en kan wel wat extra aandacht gebruiken. In een opwelling doet Rory Anne een aanbod dat ze niet kan weigeren: als ze drie weken meegaat met de Amerikaanse tournee van zijn band en op zijn zoontje past, mag ze een exclusief diepteartikel over de band schrijven. Anne pakt zonder aarzelen haar tas en gaat. Ze houdt zichzelf voor dat ze het doet voor haar carrière en voor het kind. Maar bijna tegen wil en dank vallen Anne en Rory voor elkaar. De gevolgen zijn niet te overzien…

ISBN: 9789022583791 – Uitgeverij Boekerij – Aantal pagina’s: 336 – Roman


*****

4 van de 5 sterren – Mariska


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Een heerlijke feel good roman met een goede dosis romantiek, humor en drama.’

Hoofdpersonages

*****

Anne Mills is een jonge journalist uit Londen en verloofd met de keurige Ian. Anne neemt een interview af met Rory Maquary. Hij is de stoere leadzanger van een wereldberoemde rockband. Hij heeft een 3-jarig zoontje, die last heeft van paniekaanvallen. Anne gaat 3 weken mee op tournee in Amerika om te zorgen voor Rowland. Tijdens het tournee leert ze Rory beter kennen en de kleurrijke bandleden en crew.
— Mariska

Sfeer

*****

Direct aan het begin van het boek is het duidelijk dat Anne en Rory voor elkaar gaan vallen, maar Van Laren weet de spanning er alsnog goed in te houden. De leuke gebeurtenissen van de band, de romantiek en de humor wisselen elkaar op een flink tempo af, waardoor dit boek een echte feel good roman blijft.
— Mariska

Schrijfstijl

*****

Vanaf de eerste letter weet Van Laren je te raken met haar woorden en manier van schrijven. Ze heeft een heerlijk vlotte schrijfstijl. Ze beschrijft situaties op een beeldende manier. De passages waarin Anne een soort dagboek gericht aan haar laptop bijhoudt geven een goed beeld van wat Anne denkt en hierdoor krijg je echt een klik met haar.
— Mariska

Passage uit het boek

‘Aan de ene kant: Ian, in Londen, slapend in zijn bed. Rustige, betrouwbare, altijd correcte Ian, die onverwacht een jaloerse, onredelijke vreemdeling was gebleken toen ze na Roars verassende telefoontje had besloten Rowlands tijdelijke oppas te worden. Ian had simpelweg niet kunnen geloven dat het enige waar ze op dat moment aan dacht die arme, huilende peuter was, en niet zijn charismatische, wereldberoemde vader.’

Leesvoorschrift

Dit is de perfecte summerread! Dus lekker op een tuinstoel in het zonnetje en met een verfrissend drankje erbij.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

100%

0%

Hoe dik is de pil?

334 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt het boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.