Recensie: Jennifer L. Armentrout – Kies voor mij

Recensie: Jennifer L. Armentrout – Kies voor mij


Kies voor mij van Jennifer L. Armentrout is het vijfde deel in haar waanzinnige Wacht op mij-serie. In deze New Adult-roman spelen Stephanie en Nick de hoofdrol. Allebei hebben zij een gezonde relatie met casual sex – vinden zij althans. En dat is ook niet zo moeilijk zolang er geen gevoelens bij komen kijken. Maar laten Steph en Nick die nu juist wél voor elkaar ontwikkelen… ja, dan wordt het een stuk ingewikkelder.
Kies voor mij is een New Adult vol vaart, humor en natuurlijk ook het nodige drama. Laat dat maar aan Jennifer L. Armentrout over!

ISBN: 9789401908085 – Uitgeverij Zomer & Keuning – Aantal pagina’s: 332 – Roman


*****

5 van de 5 sterren – Fien


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

Kies voor mij is exact wat we van Jennifer L. Armentrout kunnen verwachten: boordevol liefde waarvan je hart gaat smelten.’

Hoofdpersonages

*****

Stephanie heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze houdt van casual sex, ze heeft helemaal niets tegen relaties maar heeft simpelweg nog niet de ware gevonden. Wanneer ze vanwege haar nieuwe baan verhuist naar een andere staat, leert ze al snel Nick kennen. Nick is Stephanie’s mannelijke tegenhanger, een echte player dus. Maar er is één verschil tussen de beide: Nick voelt helemaal niets voor een relatie, nu niet en nooit niet. Of dat dacht hij toch, totdat een onverwachte gebeurtenis Stephanie en Nick toch bij elkaar brengt en de twee heel wat tijd samen brengen. Af en toe zien we de personages uit de vorige vier delen terugkeren, zo raakt Stephanie bevriend met Roxy, die we kennen uit Val voor mij, en Katie, de helderziende stripper.
— Fien

Sfeer

*****

Jennifer L. Armentrout zorgt er iedere keer weer voor dat er een glimlach op mijn gezicht verschijnt tijdens het lezen en dat was ook bij Kies voor mij niet anders. Wanneer ik een boek uit deze reeks lees, krijg ik spontaan een goed humeur. Ik denk dat dit vijfde deel zelfs mijn nieuwe favoriet geworden is in deze serie.
— Fien

Schrijfstijl

*****

Het boek is zeer vlot geschreven zoals we van JLA gewend zijn. Ze is dan ook niet voor niets één van mijn favoriete auteurs en ik heb dan ook niets aan te merken op haar schrijfstijl.
— Fien

Passage uit het boek

Voor me stond de belichaming van tall, dark and handsome. Ik had al veel sexy mannen gezien, maar deze sloeg werkelijk alles. Misschien had het met zijn kleur te maken. Zijn haar, dat aan de zijkanten opgeschoren was en aan de bovenkant redelijk lang, was prachtig donkerbruin. Hij had sterke, hoge jukbeenderen en een gespierde, hoekige kaaklijn. Zijn huid had een olijfkleurige teint. Misschien Latijns-Amerikaans? Ik kon het niet met zekerheid zeggen. Mijn overgrootvader was Cubaans
en ik droeg daar ook nog enkele sporen van.
Hij had dikke, volle wimpers, en zijn ogen waren bijzonder. Rondom de pupillen waren ze lichtgroen, dat haast leek door te lopen in een blauwe kleur. Ik wist dat het een optische illusie moest zijn, maar ze zagen er prachtig uit.
Ik was onder de indruk.
‘Al helemaal als een mooi meisje het zo zegt,’ zei hij, en zijn mondhoeken krulden omhoog.
Ik sloeg mezelf uit mijn roes voordat ik een slabbetje nodig zou hebben om mijn kwijl op te vangen. ‘Dank je wel. Ik had die doos zelf nooit meer kunnen redden.’
‘Geen dank.’ Hij bekeek mijn gezicht en liet zijn blik vervolgens naar beneden glijden, waarbij hij op sommige plekjes iets langer bleef hangen. Omdat ik druk bezig was met sjouwen en constant heen en weer aan het rennen was, droeg ik slechts een sportbroekje en een strak T-shirt, ondanks dat het aardig fris was buiten. En het sportbroekje was amper een broekje te noemen. ‘Voel je vrij om die zin af te maken,’ zei hij. ‘Ik ben benieuwd met welke woordcombinaties je nog meer op de proppen komt.’
Ik glimlachte. ‘Het was vast een ontzettend gave zin geworden, maar dat moment is nu wel een beetje voorbij.’

Leesvoorschrift

Wanneer je eindelijk thuiskomt na een drukke dag op het werk, laat je je neerploffen in de zetel onder een dekentje met goed glas wijn in de hand. Met dit boek vergeet je op slag alles wat je humeur zou kunnen verpesten.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

90%

10%

Hoe dik is de pil?

332 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.