Recensie: Jessica Jansen – Attract It

Recensie: Jessica Jansen – Attract It


Een fijne relatie, een droomhuis en een succesvolle carrière. Klinkt dit too good to be true? Nee hoor, je kunt het allemaal manifesteren. Jessica Jansen helpt je te ontdekken hoe je jouw gedachtes, intenties en doelen tastbaar kunt maken. met de kracht van het universum kun je ook jouw dromen werkelijkheid laten worden.

Dit boek leert je op visuele wijze hoe je de wet van de aantrekkingskracht toe kunt passen in de praktijk. Denk aan het maken van een vision board, het opschrijven van intenties met een nieuwe maan, affirmeren en het tonen van dankbaarheid. Attract It is zowel spiritueel als nuchter, zodat je jouw manifestatiekracht meteen kunt toepassen. Want die kracht, die bezit iedereen.

ISBN: 9789402708769 – HarperCollins – Aantal pagina’s: 250 – Zelfontwikkeling


*****

5 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Zeer inspirerend boek dat jou je eerste stappen laat zetten in manifesteren om je dromen en doelen waar te maken.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Attract It is een prachtig boek dat je meeneemt in de wereld van manifesteren. Schrijfster Jessica Jansen is na donkere periode in haar leven aan de slag gegaan met manifesteren en zij legt in dit boek uit hoe jij dit ook kunt doen.

Volgens Jessica bestaat manifesteren uit een aantal onderwerpen, namelijk ambitie, loslaten en dankbaarheid. Bij ieder onderwerp legt ze uit hoe zij dit als essentieel onderwerp van manifesteren ziet, geeft ze persoonlijke voorbeelden en geeft ze je opdrachten aan de hand van vragen om je op weg te helpen met manifesteren. Daarnaast kent het boek haar zelfgemaakte illustraties, deze maken het boek absoluut een prachtig naslagwerk.

Door het maken van de vragen leer je dichterbij jezelf te komen. Je gaat ontdekken wat je doelen in jouw leven zijn, wat jou blij maakt, welke gedachten en overtuigingen je beter kunt loslaten en leer je te oefenen in dankbaarheid. Dit alles om jezelf beter te leren kennen en uiteindelijk beter te kunnen manifesteren.

Jessica neemt je ook mee in de maanstanden en legt je uit hoe je deze kunt gebruiken tijdens het manifesteren. Achterin het boek staan per maandcyclus vragen die jou kunnen helpen om aan de slag te gaan met manifesteren, ambitie, loslaten en dankbaarheid.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Jessica Jansen heeft een fijne schrijfstijl. Ze legt heel duidelijk uit hoe zij het manifesteerproces ziet, welke onderwerpen volgens haar essentieel zijnhoe deze werken en wat ze inhouden. Daarnaast geeft ze veel persoonlijke voorbeelden. Ondanks dat er voor jezelf behoorlijk wat denkwerk in het boek zit, doordat je de vragen kunt maken, was ik door Jessica zeer geïnspireerd om verder te lezen en echt aan de slag te gaan met manifesteren.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘De meest bekende theorie over het verband tussen het allesomvattende universum en manifesteren heeft te maken met trillingen. Het universum spreekt namelijk niet onze taal. Het kent geen nee, niet of niks. Het universum communiceert in trillingen en werkt volgens universele wetten. Gelukkig zenden wij die trillingen uit met onze gedachten en emoties. Elk gevoel heeft trillingen die trillen met een bepaalde frequentie. Elke gedachte, elke emotie, elk gevoel heeft een bepaalde meetbare energie. Je moet hetgene wat je wilt manifesteren overeen laten komen met wat je voelt. Want wat je voelt is wat je uit gaat zenden naar het universum. Dat is de sleutel tot manifesteren.’

Voor wie is dit boek?

Attract It is een heel geschikt boek voor iedereen die aan de slag wil gaan met manifesteren. Jessica Jansen legt je het proces rondom manifesteren uit, geeft je opdrachten om dichterbij jezelf te komen en helpt je op weg om je eerste manifesteerstappen te zetten.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

250 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.