Recensie: Jill Mansell – Ik wil met je mee!

Recensie: Jill Mansell – Ik wil met je mee!


Wanneer Mimi voor het eerst haar vaders nieuwe huis in de Cotswolds bezoekt, raakt ze verliefd op het dorp en de mensen die er wonen, allen met hun eigen sores en gekkigheden. Vooral met Cal heeft ze meteen een klik. En nog iets meer. Hij is gastvrij, charismatisch en gewoonweg té knap. Maar het leven staat op het punt om een aantal onverwachte en schokkende wendingen te nemen. Het pad van Mimi en Cal zal steeds opnieuw kruisen – maar zal het ooit het juiste moment voor hen beiden zijn?

ISBN: 9789041714138 – Uitgeverij Rainbow – Aantal pagina’s: 395 – Roman


*****

4 van de 5 sterren – Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Feelgood roman die je wilt lezen tijdens je welverdiende vakantie, waarin je op zoek bent naar de nodige ontspanning.’

Hoofdpersonages

*****

Wanneer Mimi op bezoek gaat bij haar vader en zijn vriend gebeuren er ineens allemaal onverwachte dingen. Onderweg naar het huis van haar vader ontmoet ze op een vreemde manier de knappe Cal. Gedurende haar verblijf leert Mimi Cal en het dorpje waar haar vader woont met zijn inwoners steeds beter kennen en maakt ze nieuwe vrienden. Er gebeuren helaas ook minder leuke dingen, dat het leven van Mimi en ook Cal volledig op zijn kop zet.
Dan krijgt Mimi de kans om voor een beroemde schrijver te gaan werken als personal assistent in Spanje. Ze grijpt deze kans met beide handen aan en vertrekt. Wel met een knoop in haar maag, want hierdoor zal ze Cal ook minder vaak gaan zien.
Als ze voor een tussentijds bezoek terugkeert naar het dorpje, blijken er heel veel dingen gebeurd te zijn. Waaronder iets  waarop Mimi al een hele tijd hoopt…
— Kaylee

Sfeer

*****

Ik wil met je mee! is een heerlijke feelgood roman. Je begint met lezen en wilt eigenlijk niet meer stoppen. Het dorpje dat Mimi bezoekt straalt vriendschap en gezelligheid uit, ze komt in een warm bad terecht. Daarnaast merk je vanaf het eerste moment dat er liefde in de lucht hangt tussen Mimi en Cal, maar er gebeuren zoveel onverwachte dingen dat je als lezer gaat twijfelen of het wel een happy ending wordt.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Jill Mansell is niet voor niets een bestsellerauteur. Haar boeken, en dus ook Ik wil met je mee!, lezen gewoon heerlijk weg. Vanaf het eerste hoofdstuk zit je helemaal in het verhaal en wil je alleen nog maar verder lezen.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Helaas bood hij het aan als vriend. Hij wilde haar uit de brand helpen, meer niet. Hoewel de blik waarmee hij haar nu aankeek nog meer uitwerking op haar had dan anders.
‘Dat zou gek zijn.’ Ze knikte. Natuurlijk nam ze zijn aanbod aan. ‘Dank je.’
‘Graag gedaan.’ Zijn ogen schitterden, en een zachte bries woei door zijn haren, terwijl hij naar haar glimlachte. ‘Het wordt vast leuk.’
Leuk? Wat bedoelde hij met leuk? Leuk leuk? Kwam hij nu dichter bij haar staan? O wauw, wat zou er nu gebeuren?’

Leesvoorschrift

Lees dit boek vooral wanneer je op zoek bent naar ontspanning. Dit kan op je ligbedje in de zon zijn, maar ook wanneer je lekker op de bank zit met een kopje thee.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

90%

10%

Hoe dik is de pil?

395 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.