Recensie: Jill Schirnhofer – Jill’s Tekenjournal en Stickervellen

Recensie: Jill Schirnhofer – Jill’s Tekenjournal en Stickervellen


Laat je creatieve magie vrij, creëer de mooiste pagina’s en teken je happy! Dit tekenjournal van Jill bevat 108 blanco pagina’s 240 grams Munken papier waarop je met de meeste kleurmaterialen kunt werken.

Stickers maken het leven! Met de 50 stickervellen met de prachtige, gedetailleerde illustraties van Jill kun je alles om je heen versieren. Fleur je journal, agenda of planner op. Maak een mooie scrapbookpagina of versier je boeken en schriften. Met meer dan 1500 stickers heb je altijd een geschikte plakker achter de hand!

ISBN: 9789045328720 & 9789045328737 – Uitgeverij MUS – Aantal pagina’s: 108 – Creatief


*****

4 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Een kwalitatief mooi boek waarin je je creativiteit de vrije loop kan laten.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Jill’s Tekenjournal is een hardcover boek met blanco bladzijden. Het papier is enorm dik en van goede kwaliteit. Je kunt hierin met gemak schilderen, tekenen en plakken zonder dat het doordrukt. Het boek is leuk vormgegeven met pastelkleuren en mooie illustraties op de cover. Ook heeft het een handig elastiek zodat je hem gemakkelijk kunt sluiten. Voorin zit een klein inspiratieboekje waarin Jill al haar tips met je deelt hoe je het boek kunt gebruiken.

Jill’s Stickervellen is een leuk boekje met allerlei stickers. Het heeft net zoals het tekenjournal een elastiek en de cover is wat steviger. Er zijn stickers in tal van thema’s opgenomen, zoals fruit, schoenen, planten, party, eten en cijfers. Alle stickers zijn gecreëerd in de kenmerkende stijl van Jill. De stickers zijn allemaal erg fleurig en vrolijk, heel leuk om bijvoorbeeld een agenda of notitieboek mee op te fleuren.
— Kaylee

Passage uit het boek

Voor wie is dit boek?

Jill’s Tekenjournal en stickervellen is absoluut een aanrader wanneer je graag creatief aan de gang wilt gaan. In het tekenjournal kun je zowel tekenen en schilderen. De stickers zijn een leuke toevoeging, niet alleen voor in het tekenjournal maar zeker ook voor je agenda of planner! De set is ook heel erg leuk om cadeau te doen.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

90%

10%

Hoe dik is de pil?

108 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren geef jij dit boek?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.