Recensie: Karin Slaughter – Versplinterd

Recensie: Karin Slaughter – Versplinterd


Abigail Campano heeft geleerd om in haar huwelijk jarenlang geweld en bedrog te accepteren. Maar als ze bij thuiskomst op een insluiper stuit die met een mes in de hand over het dode lichaam van haar dochter gebogen staat, maakt een ongekende kracht zich in haar los. Een kracht die de man fataal wordt. Will Trent krijgt de leiding over het onderzoek en al snel blijkt het om veel meer dan een gezinsdrama te gaan.

ISBN: 9789402700664 – HarperCollins Holland – Aantal pagina’s: 414 – Thriller


*****

4 van de 5 sterren – Nastassia


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Een literaire thriller die je zeker kan bekoren.’

Hoofdpersonages

*****

GBI-agent Will Trent moet voor deze zaak noodgedwongen samenwerken met rechercheur Faith Mitchell. Dit is echter niet naar zijn zin en loopt dan ook niet van een leien dakje. Daarnaast moet hij ook rapporteren aan zijn uiterst veeleisende bazin, Amanda Wagner, die niet minder dan perfectie vereist.
— Nastassia

Sfeer

*****

Doorheen het boek blijft een grimmige sfeer hangen door de zoektocht naar een vermist meisje, van wiens kansen op overleving met de minuut dalen. Dit maakt dat er zeker en vast wat spanning in het boek zit. Maar ik moet toegeven dat dit boek toch niet aan mijn hoge verwachtingen voldeed, zeker niet als je het eerste deel van de Will Trent-reeks, ‘Triptiek’, al gelezen hebt.
— Nastassia

Schrijfstijl

*****

De vlotte schrijfstijl van Karin Slaughter zorgt wederom voor veel leesgenot. De uitwerking van haar personages is zeker en vast één van haar sterktepunten en geeft de lezer het gevoel dat je hen écht kent.
— Nastassia

Passage uit het boek

Een paar tellen lang was Abigail te verdoofd om zich te kunnen verroeren. Haar adem stokte in haar verkrampte keel. De man kwam op haar af. Ze kon haar ogen niet goed scherpstellen, en haar blik schoot heen en weer van het mes dat hij in zijn bebloede vuist klemde naar het lichaam van haar dochter op de vloer.

Leesvoorschrift

Dit boek is ideaal om te lezen op een luie dag in de zetel of in de tuin. Neem een lekker drankje bij je en nestel je maar neer.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

414 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.