Recensie: Kelly Collins – De assistente

Recensie: Kelly Collins – De assistente


Als ze de vrijgevochten commune waarin ze is opgegroeid omruilt voor een New Yorkse universiteitscampus, realiseert Sandra Tierney zich dat ze niet langer de eindjes aan elkaar kan knopen met alleen de “gunfactor”. Als ze een baan krijgt bij de directeur van de universiteit, bedenkt ze een innovatieve manier om liefdadigheidsdonaties van alumni te belonen. Maar eerst moet ze de sexy directeur ervan overtuigen zijn ijzeren grip op te geven en toe te geven aan zijn eigen verlangens.
Mark Hollings heeft meer geld en macht dan waar de meeste mannen van kunnen dromen. Hij is dan ook geschokt als zijn pittige assistente hem uitdaagt met een schandalig voorstel. Met de reputatie van de universiteit in de waagschaal kan hij natuurlijk haar escortservice met geen mogelijkheid groen licht geven. Maar Sandra zou hem wel eens van gedachten kunnen doen veranderen… ze heeft zijn hart al veroverd.
Mark en Sandra zijn al snel verwikkeld in een gepassioneerd machtsspel. Kunnen ze hun liefde een kans geven of eindigen ze met een gebroken hart?

ISBN: 9789403639857 – Dutch Venture Publishing – Aantal pagina’s: 129 – Roman


*****

4 van de 5 sterren – Annechien


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Lust, lust en nog eens lust.’

Hoofdpersonages

*****

Sandra Tierney is een vrije jonge vrouw die is opgegroeid in een nudistenkolonie. Ze heeft altijd geleerd dat seks en liefde los van elkaar kunnen staan. Als ze naar de stad verhuist blijkt het toch een stuk lastiger om rond te kunnen komen. Ze solliciteert als assistente en mede dankzij haar geflirt wordt ze aangenomen. Ze blijkt echter ook nog eens talent te hebben! Directeur Mark Hollings merkt dat Sandra ook andere talenten heeft. Talenten die goed van pas komen in bed.

Mark Hollings is de rijke en machtige directeur van de universiteit. Hij is gelijk gecharmeerd van de sterke Sandra. Zodra hij de kans krijgt om Sandra op een hele andere manier te ontdekken, grijpt hij die meteen aan. Het gepassioneerde machtsspel is begonnen!
— Annechien

Sfeer

*****

Alles draait om macht, geld en succes de dingen waar Sandra al van droomde sinds ze nog in de nudistenkolonie woonde. De dingen die Mark heeft…
De seksuele spanning tussen Sandra en Mark is zo boeiend om te lezen en het verveelt niet. Ondanks dat veel gebeurtenissen wel in herhaling vallen. Het enige wat je wilt is meer.
— Annechien

Schrijfstijl

*****

De schrijfstijl van Kelly Collins is lekker vlot en luchtig. Bovendien is De assistente geen dik boek en dus heb je het in één avond wel uit. Kelly weet de seksuele spanning mooi te verwoorden. Ik kon er maar geen genoeg van krijgen.
— Annechien

Passage uit het boek

‘Seks werd te serieus genomen. Het was net zo normaal als slapen of eten, maar op de een of andere manier leerden mensen seks als iets heiligs te beschouwen, of als iets waar een taboe op rustte. Ik begreep het niet. Seks was een intieme handdruk. Het betekende niets tenzij jij wilde dat het iets betekende, en degenen die verstrikt raakten in het idiote idee van ware liefde waren stommelingen. Ik groeide op met de wijze les dat je van veel mensen kon houden.
Seks was verlichting van stress. Het was voedsel voor je geslachtsorganen, niets meer. Iets om te ontdekken en van te genieten.’

Leesvoorschrift

Lees De assistente na een lange dag op werk en als je toe bent aan wat ontspanning. Zodra je begint aan dit boek is alle stress compleet verdwenen. Je bent compleet opgezogen in een wereld die draait om macht, succes, lust, seks en geld.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

90%

10%

Hoe dik is de pil?

129 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.