Recensie: Kirsty Ferry – Kerst op het eiland Skye

Recensie: Kirsty Ferry – Kerst op het eiland Skye


Het eiland Skye is een plek vol magie, met name rond de kersttijd, en er is geen plek op aarde waar Zac Fallon liever de kerstdagen zou doorbrengen. Maar hoewel Zac alles heeft wat zijn hart begeert op het eiland, is er toch één iemand die mist, en dat is Ivy McFarlane.

Ivy werkte ooit met Zac samen, maar sloeg haar vleugels uit en verhuisde naar Glastonbury. Sindsdien mist hij haar ontzettend. Nu is het bijna kerst en Zac realiseert zich dat Ivy een gat in zijn leven heeft geslagen dat hij niet kan verdragen. En dus gaat hij op pad om Ivy op tijd naar Skye te halen om samen kerst te vieren, maar zal het hem lukken voor Kerstmis terug te zijn… en zal Ivy hem willen vergezellen?

ISBN: 9789492585608 – Dutch Venture Publishing – Aantal pagina’s: 143 – Roman


*****

4 van de 5 sterren – Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Heerlijk romantisch verhaal dat je helemaal in de kerststemming brengt.’

Hoofdpersonages

*****

Ivy werkt in de tearoom van Zac totdat ze besluit dat het tijd is om het roer om te gooien en ze verhuist naar Glastonbury. Daar gaat ze haar zelfgemaakte waren verkopen in een winkeltje en ze trekt bij Gid in. Haar tijd in Glastonbury is niet wat ze ervan gedacht had en ze komt er na een tijdje achter dat ze Zac toch wel mist…
Zac heeft een tearoom op het eiland Skye. Nadat Ivy verhuist komt hij erachter wat hij voor haar voelt. Met een smoes vertrekt hij naar Glastonbury om haar daar op te zoeken. Daar treft hij niet alleen Ivy aan, maar ook Gid…
— Kaylee

Sfeer

*****

Kerst op het eiland Skye speelt zich af rondom kerst. Het sneeuwt, de kerstboom wordt opgetuigd en je ziet de donkere straten met alle lichtjes zo voor je. En dan is er ook nog de onzekere liefde tussen Zac en Ivy waarvan je hoopt dat ze bij elkaar komen… Dit boek brengt je gewoon in een ultieme kerststemming.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Dit boek leest heerlijk weg. Je hebt meteen door dat er liefde in de lucht hangt tussen Zac en Ivy, maar door allerlei omstandigheden komt dit niet echt tot uiting. Je leest afwisselend vanuit het perspectief van Zac en Ivy en weet hierdoor ook wat de gevoelens van beiden zijn. Als lezer wil je gewoon dat ze bij elkaar komen en dit zorgt ervoor dat je door blijft lezen.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘‘Maar ik bedoel dat ik er wel verstand van heb en het was overduidelijk dat ze je leuk vond. Ze vond je echt leuk, Zac. En jij…’ Nu was Angel aan de beurt om op dreef te zijn. Ze gooide haar handen omhoog en schudde haar hoofd waardoor de doodshoofden heen en weer wiebelden, daarna wees ze naar hem. Zac had bijna het gevoel dat ze hem vervloekte. ‘Zac, je drijft me af en toe tot wanhoop. Je liet haar gaan!’ ‘Het was haar beslissing om te gaan! Ik hield haar niet tegen. Ik kon haar niet tegenhouden. Als dat was wat ze wilde, dan moest ze dat doen.’’

Leesvoorschrift

Dit boek is perfect wanneer je naast de kerstboom zit: op de bank onder een dekentje met de kaarsjes aan. Zorg voor een grote kop warme chocolademelk met een grote toef slagroom!

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

84%

26%

Hoe dik is de pil?

143 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.