Recensie: Linda Rood – Ja

Recensie: Linda Rood – Ja


Wat ploeteren we toch vaak tegen de levensstroom in omdat we geloven dat stoppen met hard ons best doen rampzalige gevolgen zal hebben in ons leven. Linda nodigt je in dit boek uit om het vechten tegen het leven los te laten en je over te geven aan het leven zoals dat zich ontvouwt. Alle ‘ja, maren’ die je nog in de greep hebben, kunnen liefdevol worden ontmoet en ontmanteld met de Vragen naar Vrijheid. Zo ontstaat er ruimte voor jezelf en je potentieel om zich te ontplooien. Dit boek moedigt je aan te vertrouwen op wat je hart je toe toestuurt. Dat is betrouwbaarder dan wat ook in de wereld van vormen en materie. Jouw hart, je innerlijke kompas, kan je bij de hand nemen en je dieper en dieper je ware natuur in voeren. Daar liggen vervulling en onbeschrijfelijke vrede te wachten, die onafhankelijk zijn van alles wat buiten jezelf gebeurt. Je openstellen voor je ware natuur is bedreigend voor je persoonlijkheid, je ego. Die voelt haar jn aan dat ze veel te verliezen heeft en zal zeer waarschijnlijk obstakels en hindernissen opwerpen. Deze zijn er niet om je tegen te houden of je dwars te zitten. Ze zijn er om je wakker te maken. Hoe je deze hindernissen kunt gaan aanwenden om te ontwaken in wie je werkelijk bent, wordt in Ja beschreven.

ISBN: 9490 748 277 – Wehomah Productions – Aantal pagina’s: 272 – Zelfhulpboeken


*****

4 van de 5 sterren — Luus


scrollen

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Start!

Recensie in één zin

‘Laat je leiden door je innerlijke kompas en leer vertrouwen op je eigen energiestroom. Het ja-gevoel brengt je waar je hoort te zijn.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Voor mij was dit een zeer leerzaam boek. Als je leert vertrouwen op je eigen gevoel, doe je de dingen die je hoort te doen. Je zult merken dat je leven uit steeds meer positieve gedachten, gewoonten en ervaringen zal bestaan. Het boek leert je hoe je naar het ja-gevoel kunt luisteren en hoe het nee-gevoel aanvoelt, zodat je zelf de juiste keuzes kunt maken. Door de ervaringen van cliënten van Linda, zie je dat het echt werkt. Door dit boek heb ik beter leren luisteren naar wat mijn innerlijke kompas te zeggen heeft. Het heeft mij al veel mooie dingen gebracht, en dat zou ik iedereen willen toewensen.

— Luus

Schrijfstijl

*****

Aan de schrijfstijl moest ik even wennen. Deze vind ik vergelijkbaar met de stijl van Eckhart Tolle. In elke zin is zoveel informatie verwerkt, dat je wat meer tijd nodig hebt om alles écht te laten doordringen. Het is een boek dat je laat werken en zeker aan het denken zet. Helemaal niet erg, want dan doe je ook iets met de informatie.
— Luus

Passage uit het boek

Het leven geeft je steeds op maat de gelegenheid om je over te geven aan je diepste natuur. Om daar trouw aan te zijn en je potentieel te ontvouwen. Je hoeft niet in één keer de hele vrije val in de grenzeloze ruimte van Bewustzijn te maken. De levensomstandigheden die op je pad komen zijn uitnodigingen om te leren vallen, zover als jij op dat moment durft. Wat je ook op jouw weg ontmoet, je bent toegerust om dat onder ogen te komen en ervan te leren. Soms lijkt het onmogelijk, het lijkt een te grote en pijnlijke opgave. Soms lijkt het of anderen het veel gemakkelijker hebben. Iedereen en alles is echter uniek en heeft zijn eigen plek in het geheel. Ieder heeft zijn eigen levenslessen te leren. Het is niet erg om te voelen dat je wilt terugdeinzen. Dat je wanhopig, boos, verdrietig of bang bent. Deze gevoelens of emoties kunnen je aanmoedigen om situaties, mensen of een omgeving te zoeken waar je innerlijk vertrouwen aangeraakt, gevoed en bekrachtigd wordt. Zodat je kunt voelen dat je oké bent, precies zoals je bent. Inclusief je neiging tot terugdeinzen en hard weg willen hollen. Misschien durf je nu niet de vrije val te maken, maar wel een klein sprongetje te wagen. En misschien klopt zelfs dát vandaag niet in jouw leven, maar morgen mogelijk wel.

Voor wie is dit boek?

Meer naar je innerlijke kompas luisteren zou wellicht voor iedereen goed zijn. Zo vind je je eigen weg en leer je luisteren naar wat je echte wensen zijn. Iedereen heeft een eigen pad in dit leven, en door te leren luisteren naar je ja-gevoel, leer je dit pad te bewandelen. Wil je een leven van vrede en wijsheid en alleen nog dingen doen waar je écht blij van wordt? Lees dan dit boek!
— Luus

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

272 pagina’s
dikke-pil

Ga je dit boek lezen?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.