Recensie: Nadja van Osch – Love revolution

Recensie: Nadja van Osch – Love revolution


Leef jij het leven dat je gelukkig maakt? Heb je het idee dat je volledig de ruimte inneemt die je nodig hebt? Of heb je vaak het gevoel dat je niet genoeg doet, niet genoeg bent en pas je jezelf nog aan uit angst voor het oordeel van anderen?

Neem de regie over je leven terug en ervaar weer liefde en vertrouwen in plaats van angst en controle. Dat is de echte revolutie, en die begint van binnenuit. Dit innerlijke werk zal niet alleen jouw leven veranderen, maar liefde zal uiteindelijk ook de wereld helen. Dit boek neemt je op een innerlijke reis en helpt je dit innerlijke werk te doen.

Verwacht geen boek over alleen maar liefde en licht, maar juist ook over de angsten en het donker, binnen en buiten onszelf. Alleen door de confrontatie met angsten oprecht aan te gaan en niet weg te kijken, kunnen we dit donker transformeren tot licht. En kunnen we de revolutie beginnen.

ISBN: 9789400513822 – A.W. Bruna Uitgevers B.V. – Aantal pagina’s: 330 – Zelfontwikkeling


*****

5 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Zeer verhelderend boek dat je laat inzien dat je kunt groeien door te kiezen voor liefde in plaats van angst.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Dit boek is een mustread wanneer je aan jezelf wilt werken, vooral wanneer je veel keuzes maakt en handelt vanuit je angst. Love revolution leert je om voortaan te kiezen voor liefde. Dit zorgt ervoor dat je als mens kunt groeien, je eigen waardes beter leert inzien én waarderen, inziet dat je goed genoeg bent.

Nadja van Osch neemt je mee op een innerlijke reis. Hierbij komen onderwerpen als emoties, oordelen, gedachtes, vergeven en vertrouwen aan bod. Ze laat je inzien dat je door voor jezelf te kiezen kunt groeien als mens.

Er staan heel veel opdrachten in het boek die je absoluut kunnen helpen in jouw veranderproces. Het zijn vragen waar je zeker de tijd voor moet nemen, want ze gaan inhoudelijk in op jouw acties, gedachten en overtuigingen.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Nadja van Osch heeft een heel mooi persoonlijk verhaal weten neer te zetten. Ze heeft een fijne schrijfstijl doordat ze heel verhelderend schrijft en veel vanuit haar eigen ervaringen en leven deelt. Dit maakt het voor jou als lezer herkenbaar en zet je soms echt aan het denken over de keuzes die je maakt.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Maar moet je dan alles maar gewoon accepteren en alles maar passief op je af laten komen? Mag je dan serieus nergens meer controle over uitoefenen? Nee, er is namelijk één ding waar we helemaal een keuze in hebben en waar we ook volledig verantwoordelijk voor zijn.
We hebben, mits we ons hier bewust van zijn, namelijk altijd een keuze in hoe we reageren op de dingen die door het leven onze kant op worden geworpen. Hoe we omgaan met omstandigheden die veranderen. Hoe we omgaan met onze pijn en angst. Hoe we omgaan met mensen die ons kwetsen of verlaten. Hoe we omgaan met moeilijke emoties of donkere gedachten. Hoe we nu omgaan met de dingen die zijn gebeurd in ons verleden.’

Voor wie is dit boek?

Love revolution is een heel mooi boek voor iedereen die veel leeft vanuit angst. Je gaat door dit boek leren dat je gelukkiger, positiever en uiteindelijk een mooier mens wordt wanneer je je gaat focussen op liefde in plaats van angst.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

330 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.