Recensie: Oliva Lewis – Princess 1 – Zwaartekracht

Recensie: Oliva Lewis – Princess 1 – Zwaartekracht


De zestienjarige Ivy Seegers heeft behoorlijk wat voor haar kiezen gekregen en wil gewoon rust. Maar wanneer ze Jake Valen ontmoet, verandert haar leven compleet. Ivy voelt zich enorm tot hem aangetrokken en de onaangepaste, vrijgevochten Jake ervaart hetzelfde. Maar nog diezelfde avond wordt hij opgepakt en verdwijnt hij voor twee jaar achter de tralies…
Ivy is achttien wanneer Jake weer vrijkomt. Ze heeft twee lange jaren op hem gewacht, maar overleeft hun prille liefde Jakes verlangen naar vrijheid?
Uiteindelijk staat Ivy voor groot dilemma waarbij alleen zij kan de juiste keuze maken…

ISBN: 9789026162220 – Uitgeverij de Fontein – Aantal pagina’s: 249 – Roman


*****

4 van de 5 sterren – Annechien


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Een erotische roman met een vleugje pit.’

Hoofdpersonages

*****

Voordat je aan de Princess serie start is het aan te raden om eerst de andere boeken van Olivia Lewis te lezen, want dan begrijp je de knotsgekke King/Seegers familie een stuk beter!
Princess gaat over Ivy Seegers, de jongste dochter van Josh en Luci.
Als je de vorige boeken hebt gelezen dan weet je dat Ivy geen makkelijke periode achter de rug heeft, maar dat ze langzaam weer begint op te krabbelen. Ivy is een pittige dame die gek is op rockmuziek, gitaar spelen en motoren. Wegens een heftige gebeurtenis durft ze geen seks meer te hebben en is ze zelfs al bang voor aanrakingen. Dan leert ze de stoere Jake Valen kennen. Jake is het neefje van haar zwager en zodra ze hem ziet is ze gelijk verkocht. Jake heeft een eigen garage en is de president van een motorclub. Diezelfde avond voor Jake echter opgepakt en gaat hij voor twee jaar de gevangenis in.
Twee jaar lang heeft ze op hem gewacht en zodra hij vrijkomt is eindelijk het moment om erachter te komen of hun prille liefde dit kan overleven. De vraag is alleen of Jake op het rechte pad kan blijven voor Ivy…
— Annechien

Sfeer

*****

De sfeer is lekker luchtig beschreven, want Zwaartekracht is ook een luchtig boek dat je super makkelijk wegleest. Er zit totaal geen spanning in, maar toch wil je verder lezen. Je wilt zo graag weten hoe het gaat aflopen met Ivy en Jake.
— Annechien

Schrijfstijl

*****

Olivia Lewis heeft een hele fijne schrijfstijl, want na elk hoofdstuk wil je verder lezen. Je raakt geheid verliefd op de prachtige schrijfstijl van Olivia Lewis en ook op de gekke familie van Ivy. Ondanks dat het geen spannend boek is eindigt het toch met een cliffhanger. Gelukkig maar dat er nog twee delen komen.
— Annechien

Passage uit het boek

‘En daar is het gevoel weer. Wij in een vacuüm. Dat sneeuwbolletje dat je kunt schudden en waarin de figuurtjes een heel eigen leventje hebben, afgesloten en ver weg van de rest van de wereld. Jake houdt zijn hand omhoog, ik leg die van mij ertegenaan. We kijken samen hoe onze vingers zich verstrengelen met elkaar.
‘Jij hoort bij mij, Ivy Seegers. Laat daar geen twijfel over bestaan,’ fluistert hij. ‘En als ik iets doe wat je niet fijn vindt, laat het me dan alsjeblieft weten?’
‘Ja.’ Ik knik. ‘Dat zal ik doen.’ Ik kijk hem weer aan en op dat moment voel ik een allesoverheersende, gekke stoot liefde door mijn lijf schieten. Het tintelt, prikt op een fijne manier en laat mijn hart sneller kloppen.’

Leesvoorschrift

Lees Zwaartekracht op een zomerse dag. Ga languit liggen in het zonnetje en genieten maar. Pas op dat je het niet te warm krijgt, want Zwaartekracht is een heet boek!

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

90%

10%

Hoe dik is de pil?

249 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.