Recensie: Sarah Morgenthaler – Droomvakantie

Recensie: Sarah Morgenthaler – Droomvakantie


Toen Graham Barnett zijn eetcafé de Tourist Trap noemde, was dat bedoeld als grapje. Maar nu zit hij vast aan het grillen van worstjes voor een eindeloze stroom toeristen, die hem allemaal irriteren. Zelfs diegene die rustig aan een tafeltje zit met haar boek…

Twee weken in Alaska staat niet enkel aan de top van Zoey Caldwells bucketlist. Het is haar volledige bucketlist. Eén blik op het bergstadje Moose Springs en ze is verkocht. Wanneer een goede daad haar Grahams leven in katapulteert, ontdekt ze dat er meer is aan deze knorrige local dan ze kon vermoeden… en meer om lief te hebben in Moose Springs dan alleen de prachtige wildernis van Alaska.

ISBN: 9789400513198 – Uitgeverij A.W. Bruna – Aantal pagina’s: 395 – Roman


*****

5 van de 5 sterren – Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Ontzettend goed debuut in de vorm van een liefdesverhaal dat zich afspeelt in een stadje diep in de bergen.’

Hoofdpersonages

*****

Zoey werkt in een chauffeurscafé en droomt haar hele leven al van een reis naar Alaska. Wanneer ze genoeg geld bij elkaar gespaard heeft vertrekt ze naar het stadje Moose Springs. Om de kosten te drukken mag ze logeren bij haar vriendin Lana, die de volledige verdieping van een heel chique hotel heeft gehuurd. Zoey is vastberaden alles uit haar trip te halen. Dit verandert wanneer ze Graham ontmoet, meteen is ze hoteldebotel van deze gekke restauranteigenaar. Veel excursies van Zoey worden geannuleerd en om dit in te halen neemt Graham haar mee op sleeptouw. Zoey komt er langzaam achter dat Moose Springs en Graham haar hart steeds meer gaan veroveren…

Graham is uit grap het restaurant de Tourist Trap gestart in het dorpje Moose Springs. Hij is de grootste hater van alle hordes toeristen die ieder jaar komen en is dan ook uiterst onaardig tegen zijn klanten. Op de één of andere manier zorgt dit voor veel populariteit, want een trip naar Moose Spings is niet compleet zonder een bezoek aan zijn restaurant. Wanneer Graham op een dag een meisje met een boek ziet zitten aan een tafeltje, is hij meteen onder de indruk van haar. Hij probeert haar hart te veroveren en haar ervan te overtuigen dat Moose Springs de ideale plek voor hen samen is.
— Kaylee

Sfeer

*****

Droomvakantie brengt je in vakantiesfeer. Zoey gaat op ontdekking in Moose Springs en er wordt veel beschreven over de omgeving en gewoontes. Daarnaast is het liefdesverhaal tussen Graham en Zoey heerlijk om te lezen! Vanaf het eerste moment is het duidelijk dat er vonken overslaan…
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Sarah Morgenthaler heeft een hele fijne schrijfstijl. Vanaf het eerste hoofdstuk zit je volledig in het verhaal. Het boek leest lekker weg en voor je het weet heb je het uit. Dit boek is het eerste deel in een serie en ik kan niet wachten op de andere delen!
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Gefascineerd door de felblauwe kleur van het drankje, pakte Zoey het glas op en mompelde een bedankje. Waarom zwommen er blauwe gummibeertjes in het glas? Of verdronken ze? Zoey werd bijna zelf overweldigd door het schattig uitziende maaltje. De worst leek op een normale braadworst, maar Graham had op het uiteinde een kartonnen geweitje gezet en er met ketchup twee oogjes en een brede grijns op getekend.
‘Hij ruikt heerlijk, maar hij is verdomme veel te schattig om op te eten.’

Leesvoorschrift

Dit boek is heerlijk om te lezen voor het slapengaan. Nestel je lekker weg onder de dekens en lees bij het zachte licht van je nachtlampje. Wanneer je het boek dichtslaat kun je in je dromen afreizen naar Alaska voor je eigen liefdesverhaal.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

80%

20%

Hoe dik is de pil?

395 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.