Recensie: Adina Grigore – Detox je huid

Recensie: Adina Grigore – Detox je huid


Droge of vette huid, puistjes en onzuiverheden, rimpels…
Veel vrouwen zijn op zoek naar de heilige graal wat betreft huidverzorgingsproducten, want we willen niets liever dan een zuivere, egale huid. We smeren ons vol met producten en geloven in elk nieuw wondermiddel dat op de markt komt. Adina Grigore laat in Detox je huid zien dat je veel meer bereikt door te kijken en te luisteren naar je huid.
Hoe dan?
• Eet gezond, drink veel water, slaap voldoende.
• Laat je huid afkicken van alle producten die je gebruikt.
• Maak je eigen huidverzorgingsproducten; gewoon met ingrediënten uit je keuken.

Zo leer je je huid te voeden, niet alleen vanbinnen, maar óók vanbuiten.

ISBN: 9789 400 507 234 – Lev. – Aantal pagina’s: 256 – Informatief


*****

4 van de 5 sterren — Luus


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Een zuivere en rustige huid is ons niet allemaal gegund. Met de natuurlijke gids van Adina kun je daar verandering in brengen.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Heb je een onrustige of onzuivere huid, dan is dit je nieuwe bijbel! Maar ook als je huid prima in orde is, komt dit boek erg goed van pas. Adina legt uit dat al die cosmetica producten niet nodig zijn, en je huid zelfs schaden. Je leert anders naar je huid te kijken en de natuurlijke varianten van je vertrouwde producten kennen. Je hebt er wel wat lef voor nodig! Want je gaat je lifestyle en verzorgingsroutine onder de loep nemen en je producten stap voor stap weglaten. Daar voor in de plaats ga je aan de slag met je nieuwe DIY recepten. Je huid zal je dankbaar zijn, en je portemonnee ook!

— Luus

Schrijfstijl

*****

Adina schrijft op een leuke manier over haar eigen weg naar een gezonde en rustige huid. Ze geeft uitgebreide informatie over mogelijke huidproblemen, huidverzorgingsproducten en de ingrediënten hierin, je eetgewoontes en lifestyle, hoe je huid te detoxen en welke DIY producten je kunt maken.
— Luus

Passage uit het boek

Huidproblemen hebben bijna altijd een lichamelijke oorzaak. Ze doen zich voor als processen in het lichaam een beetje van de wijs raken. En welke stofjes reguleren die lichamelijke processen zoal? Goed geraden, onze hormonen. Die speel een rol bij bijna alles wat we doen: bij onze spijsvertering, als we ademhalen en slapen, tijdens de seks en wanneer we ons willen voortplanten. En hoewel we soms doorslaan en onze hormonen van ongeveer alles de schuld geven, variërend van stemmingswisselingen tot een langzame stofwisseling, zijn ze wel degelijk de reden dat onze huid soms rare fratsen uithaalt.

Voor wie is dit boek?

Voor iedereen die terug wil naar de basis wat betreft persoonlijke verzorging, maar niet goed weet hoe dit aan te pakken. De meeste mensen gebruiken iedere ochtend minimaal 4 producten (soms ook wel 10) op hun lichaam. Dat is vaak verre van natuurlijk en in de meeste gevallen zelfs overbodig. Adina neemt je aan de hand en neemt je mee in de wereld van natuurlijke verzorging. Je hoeft helemaal niets meer zelf uit te zoeken, want alle research heeft Adina al voor je gedaan. Volg haar recepten en kom een stapje dichter bij een rustige en stralende huid. Zo simpel is het!
— Luus

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

90%

10%

Hoe dik is de pil?

256 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.