Recensie: Cynthia Schultz – Structuurjunkie planner 2023/2024

Recensie: Cynthia Schultz – Structuurjunkie planner 2023/2024


Een goede planning is het halve werk. Door gestructureerd te werken, krijg je meer gedaan in een kortere periode én houd je meer tijd over voor leuke dingen. Deze planner is ontwikkeld door de rasechte structuurjunkie Cynthia Schultz en sluit aan bij al haar wensen om perfect te kunnen plannen.

ISBN: 9789463494496 – Blossom Books- Aantal pagina’s: 176 – Zelfontwikkeling


*****

5 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Met deze planner krijg je voortaan iedere taak gedaan, of deze nu groot of klein is.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Structuurjunkie planner 2023/2024 is een planner. Deze begint in augustus 2023 en eindigt in augustus 2024. Ideaal dus voor een schooljaar of wanneer je na de zomer aan de slag wilt gaan met plannen.

De planner is heel overzichtelijk en deze is per week opgebouwd. Hierbij zijn tijden opgenomen, zodat je gedetailleerd taken in kunt plannen. Ook is er genoeg ruimte voor to do’s en kun je per week een weekdoel en privédoel opschrijven. Er is ook ruimte om geluksmomenten of notities op te schrijven.

Voor in de planner zijn de maanden opgenomen zodat je hier een duidelijk overzicht hebt. Bij iedere maand kunt je bullets invullen en is er een tekstblok voor ‘niet vergeten’. Achter in de planner zijn bladzijden opgenomen met lijntjes zodat je hier van alles op kunt schrijven. Ook wordt een klein notitieboekje in kleurtint van de planner meegeleverd: handig voor onderweg.

Ik weet zeker dat je met deze planner een echte structuurjunkie gaat worden. Ik heb hem een tijdje in gebruik gehad en ik merk dat ik taken gemakkelijker bij een bepaalde tijd inplan. Ook is er wekelijks veel overzicht en heb ik helder wat er allemaal voor to do’s zijn. Ik vind het fijn dat ik door de aangegeven tijden in de planner en snel kan zien waar ik niets gepland heb. Ik heb de planner in A4 formaat gekregen en dit is zeker een fijne afmeting. Je hebt volop ruimte voor al je to do’s en taken.
— Kaylee

Passage uit het boek

Voor wie is dit boek?

Wil je graag aan de slag met plannen en ben je op zoek naar een ideale planner hiervoor? Dan raad ik je deze Structuurjunkie planner 2023/2024 zeker aan! Het is niet alleen handig voor je schoolperiode, maar ook in je privé- of werksituatie is hij erg handig.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

176 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren geef jij dit boek?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.