Recensie: New Scientist – Psychologiekalender 2024

Recensie: New Scientist – Psychologiekalender 2024


Hoeveel gedachten heb je per dag? Waarom worden we hangry? Hoe roepen geuren herinneringen op? Ben jij gevoelig voor hypnose?

Met de Psychologiekalender 2024 ontdek je een jaar lang alle geheimen van misschien wel het meest complexe orgaan van ons lichaam: de hersenen. Dompel je onder in je bijzondere brein, verras vrienden en familie met fascinerende feitjes en prikkel je eigen hersenen met pittige puzzels en optische illusies.

ISBN: 9789085718147 – Veen Media – Aantal pagina’s: –  – Informatief


*****

5 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘De Psychologiekalender 2024 prikkelt je brein een jaar lang iedere dag met een feitje!’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

De Psychologiekalender 2024 is een ontzettend leuke kalender die jou iedere dag voorziet van allerlei feitjes. Bijvoorbeeld wat werkgerelateerd telefoongebruik op een vrije dag met je doet, wat flashbacks zijn, wat een hersenfilmpje doet en wat stemmetjes in je hoofd zijn. Alle feitjes hebben te maken met ons brein. Ik vind het een reuze-interessante kalender die mij ontzettend veel leuke feitjes en nieuwe informatie leert.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Iedere dag begint met een kleine inleiding, afgesloten met een vraag. Op de achterzijde wordt de vraag beantwoord. De vragen en antwoorden zijn actief en duidelijk beschreven. Vooral de inleiding en de vraag zetten je als lezer aan tot verder lezen en wakkeren je enthousiasme aan. De vragen zijn heel helder en duidelijk, iedereen zal dit begrijpen.
— Kaylee

Passage uit het boek

Voor wie is dit boek?

Iedereen die van weetjes en feitjes houdt, in dit geval specifiek over het brein, zal deze kalender leuk vinden! Het staat boordevol nieuwe informatie en interessante weetjes. Zorg er wel voor dat je hem iedere dag ziet, dan kun je iedere dag een vraag lezen en blijft de informatie beter hangen.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Ook gelezen? Hoeveel sterren geef jij dit boek?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.