Recensie: Roxie Nafousi – Manifesteren

Recensie: Roxie Nafousi – Manifesteren


Je soulmate aantrekken, de perfecte baan vinden, het huis van je dromen realiseren, op wereldreis durven gaan of meer innerlijke rust ervaren: de Britse manifestatie-expert Roxie Nafousi laat je in Manifesteren zien hoe je dat kunt bereiken.

Met behulp van zeven eenvoudige stappen leert Roxie je de kunst van het manifesteren, een skill waarmee je je verlangens kunt verwezenlijken. Ze leert je niet alleen op je intuïtie te vertrouwen, maar ook meer zelfliefde te ontwikkelen en het leven te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd. Zodat jij je mooiste leven kunt leven.

ISBN: 9789401305594 – Uitgeverij Altamira – 182 pagina’s – Zelfontwikkeling


*****

5 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Lees Manifesteren, gooi je angsten en twijfels overboord, leef vanuit overvloed en trek de dingen aan die je zo graag wilt.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

In Manifesteren neemt Roxie Nafousi je aan de hand rondom manifesteren. Ze laat je zien wat de techniek inhoudt en hoe je het kunt inzetten in jouw leven. Manifesteren is veel breder dan de meeste mensen denken: hardop uitspreken wat je wilt en vervolgens wachten tot het op je pad komt. Roxie legt je uit dat je hierbij je angsten en twijfels moet vervangen door positiviteit, waardoor je op een ander trillingsniveau terechtkomt en meer goede dingen aantrekt. Daarnaast gaat ze in op de kracht van dankbaarheid, zelfliefde en jaloezie. Aan de hand van haar eigen voorbeelden laat ze jou zien wat manifesteren jou kan opleveren.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Ik vind de schrijfstijl van Roxie heel erg duidelijk. Ze is ook spreker, dus ze weet goed hoe ze je moet boeien. En dat lukt absoluut! Roxie legt heel helder uit wat de techniek is en hoe het jouw leven kan versterken. Hierbij geeft ze tal van voorbeelden, ook vanuit haar eigen ervaringen en leven. Een echte mustread wanneer je graag wil gaan manifesteren!
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Aan de basis van manifesteren staat je eigenwaarde, je onbewuste overtuigingen over wat je waard bent en je vermogen tot zelfliefde. Manifesteren moedigt je aan om de best mogelijke versie van jezelf te zijn. Het pusht je naar je meest authentieke en empowerde zelf en laat je ontdekken hoeveel kracht je in je hebt, zodat je afscheid kunt nemen van je beperkende overtuigingen, je twijfels, je angsten en je onzekerheden. Manifesteren vraagt je om los te laten wat je niet meer nodig hebt, en om te onthouden dat je alles kunt zijn wat je wilt zijn.’

Voor wie is dit boek?

Manifesteren is voor iedereen die meer wil weten over dit fenomeen en daar ook daadwerkelijk mee aan de slag wil gaan. Door het heldere stappenplan, je wilskracht en uithoudingsvermogen word je aangespoord aan te trekken wat je graag wilt.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

182 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.