Recensie: Sofie Dumont – Happy moments

Recensie: Sofie Dumont – Happy moments


In dit boek vind je originele recepten voor door de week, voor lange, gezellige familieochtenden én voor dansbare avonden met vrienden. Eenvoudig, lekker en om blij van te worden.
Dit boek bevat echter meer dan alleen recepten. Het is doorspekt met happy moments en passie – voor lokale ingrediënten, de seizoenen en het ambacht. Alleen nog een playlist kiezen en you’re good to go!
Want zeg nu zelf: de beste momenten van het leven zijn altijd met beestig lekker eten en in tof gezelschap!

ISBN: 9789401485517 – Uitgeverij Lannoo – Aantal pagina’s: 189 – Kookboek


*****

4 van de 5 sterren — Ies


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Een zeer ruime variatie aan recepten; Happy moments heeft voor elk wat wils.’

Wat was mijn favoriete gerecht uit dit boek?

*****

Het eerste recept in dit boek is meteen een hit; romige Toscaanse zalm met crispy rijst. Verder bevat het boek een grote variatie aan recepten. Vis, vlees, vegetarisch, ontbijt, diner, drankjes, borrel, desserts, taarten, alles komt aan bod. De gerechten zijn opgedeeld in recepten voor door de week, in het weekend en sweet treats. Binnen deze drie hoofdcategorieën vinden we ook nog een verdeling in onder andere simpel & lekker, ovenschotels, pasta, soepen & salades.
— Ies

Instructies

*****

Elk recept bestaat uit een (of meerdere foto’s) waar je van gaat watertanden en een beschrijving van de ingrediënten en bereidingswijze. De recepten zijn overzichtelijk ingedeeld, met witruimte tussen de alinea’s en de ingrediënten voor de verschillende componenten van het recept worden in aparte blokjes vermeld. In het geval van het zalmrecept staat er dus een kopje met de ingrediënten voor de zalm en een kopje met ingrediënten voor de gebakken rijst. Zo kun je de verschillende onderdelen van de recepten naar eigen inzicht met elkaar combineren. Wat ik mis is een tijdsindicatie bij de recepten; hoelang ben je met een recept bezig? Zeker op een door de weekse dag vind ik het belangrijk om recepten te maken die niet te veel tijd kosten.
— Ies

Voor wie is dit boek?

Happy moments is geschikt voor iedereen die van koken houdt of het wil leren. Vrijwel alle recepten zijn voor vier of meer personen, dus ook voor (grote) gezinnen is dit boek uitermate geschikt.
— Ies

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

189 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren geef jij dit boek?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.