Recensie: Sofie Verstraeten – Voelgericht leven

Recensie: Sofie Verstraeten – Voelgericht leven


Zelfzorg is meer dan alleen badjes nemen en thee drinken. Het is durven luisteren naar je lichaam, gehoor hebben voor je gevoel en daar ook naar handelen. Het is een zoektocht naar jezelf.
In dit zelfzorg-doeboek vind je een verzameling van oefeningen, vragen en tips die helpen bij het opstellen van je zelfzorgplan. Zo breng je de focus terug naar jezelf. Want alleen door jezelf echt te leren kennen, weet je hoe je optimaal aan zelfzorg kan doen.

ISBN: 9789463833042 – Uitgeverij Pelckmans – Aantal pagina’s: 263 – Informatief/doeboek


*****

5 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Leuk doeboek dat je leert hoe je liever voor jezelf kunt zijn door het uitvoeren van gemakkelijke opdrachten.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Voelgericht leven laat je op een interactieve manier ontdekken wat zelfliefde voor jou is en hoe je dit voor jezelf kunt vergroten. Het boek staat boordevol opdrachten die jou helpen in te zien wat je emoties zijn, welke gedachtes je hebt en wat je belangrijk vindt. De oefeningen zijn helder en zijn door iedereen gemakkelijk in te vullen. Het is een heel laagdrempelig boek dat je helpt om jezelf beter te leren kennen en uiteindelijk veel liever voor jezelf te zijn.

Verwacht niet dat je alle opdrachten uit het boek vrij snel gemaakt hebt. Het is een boek dat je steeds weer opnieuw pakt, jouw gevoel bepaalt welke oefeningen je gaat maken. Het boek is opgedeeld in verschillende hoofdstukken, zoals gelukkig, neerslachtig, paniek, onzeker, verdrietig en vermoeid. Voel je dat je buiten jezelf gaat treden, pak het boek er dan bij en ga aan de slag. Je zult merken dat je je al snel wat beter voelt!
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Voelgericht leven is heel toegankelijk geschreven. Sofie Verstraeten heeft in dit boek al haar ervaringen gedeeld hoe zij meer zelfliefde heeft gecreëerd. Bij iedere hoofdstuk geeft ze een korte introductie en geeft hierbij ook regelmatig één van haar eigen voorbeelden. Het boek kent geen vaktaal, alles wordt duidelijk en bondig beschreven in een taal die voor iedereen te begrijpen is.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Wees bewust van hoe het voelt om volledig rustig te zijn. Word gewaar hoe dat is in jouw lichaam en hoe jouw geest kan ontspannen. Omschrijf hier hoe het voelt om jezelf er in minder rustige periodes aan te herinneren dat het soms ook anders is. Zo weet je dat ook die stressvolle en paniekerige periodes overgaan.’

Voor wie is dit boek?

Dit boek is voor iedereen die op zoek is naar meer zelfliefde, hier graag mee wil oefenen en handvatten zoekt.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

70%

30%

Hoe dik is de pil?

263 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.