
Recensie: Sue Quinn – Traybake-recepten
Ontdek recepten zonder poespas, allemaal bereid op de bakplaat of in de braadslee.
Met eenvoudige instructies, makkelijk verkrijgbare ingrediënten en no-nonsense tips om de meeste smaak uit je gerechten te halen, zorgt Traybake-recepten voor een revolutie in de doordeweekse maaltijden dankzij iets onmisbaars in de keuken: de veelzijdige bakplaat of blaadslee.
Maak voedzame ontbijtgerechten, verwarmende salades met granen, stevige hoofdmaaltijden, zoete lekkernijen of elke traybake die je je maar kunt wensen. Met budget en gemak in het achterhoofd biedt dit kookboek je gerechten die eenvoudig te maken zijn, heerlijk smaken en die amper afwas opleveren!
ISBN: 9789048322466 – Veltman Uitgevers – Aantal pagina’s: 144 – Kookboek
5 van de 5 sterren — Kaylee
Recensie in één zin
‘Ieder recept uit Traybake-recepten vraagt erom gemaakt te worden in jouw keuken!’
Wat was mijn favoriete gerecht uit dit boek?
Laten we even heel eerlijk zijn, wanneer je een kookboek openslaat en doorbladert, zijn er eigenlijk altijd recepten die je op de een of andere manier niet aanspreken of waarvan je bij voorbaat al weet dat je ze niet gaat maken. Dit verandert wanneer je Traybake-recepten in handen krijgt! Dit boek kent zestig recepten die ik allemaal wil maken…
Ik heb eens geluncht in een restaurant en heb toen een verrukkelijke toast met paddenstoelen gegeten. Toen ik het paddenstoelen-tartines-met-knoflook-en-tijm-recept zag in Traybake-recepten, ben ik vrijwel meteen de keuken in gedoken. Het gerecht is gemakkelijk te maken in de oven, je hebt geen spannende ingrediënten nodig en het smaakt geweldig! Een absoluut nieuw favoriet lunchgerecht hier in huis.
Het boek kent verschillende thema’s, namelijk ontbijt en brunch, hapjes en tussendoortjes, lunch en warme salades, hoofdgerechten en zoetigheden. Wanneer je het boek doorbladert, kun je jezelf lekker maken met heerlijke gerechten. Denk aan ricotta-tartelettes met asperges en munt, rosbief met hasselback-aardappels en sperziebonen (erg smakelijk AGV’tje), rundvlees-chiliballetjes en appel-amandeltaart met tijm.
— Kaylee
Instructies
Traybake-recepten voldoet in mijn ogen aan een perfect kookboek. De instructies staan duidelijk opgesomd en zijn voor iedere kok toegankelijk. Daarnaast staan de ingrediënten duidelijk vermeld, wordt de hoeveelheid per recept aangegeven en staan de voorbereidings- en baktijd genoteerd.
De fotografie is wat mij betreft ook een pluspunt. De gerechten staan erg smakelijk op de foto en je kunt het bijna proeven door er alleen al naar te kijken.
Aangezien het boek in het teken staat van traybake-recepten, deelt Sue haar tips voor een goede braadslee. Geen zorgen, met een bakplaat kun je ook prima uit de voeten.
— Kaylee
Voor wie is dit boek?
Wil je smakelijk eten maar geen zin om uitgebreid in de keuken te staan? Haal je bakplaat of braadslee uit de kast, kies een recept uit Traybake-recepten, laat je oven het werk doen en je serveert met een glimlach een heerlijke maaltijd.
— Kaylee
Voor vrouwen of mannen?
50%
50%
Hoe dik is de pil?

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?
+ Er zijn nog geen reacties
Reactie toevoegen