Recensie: Wesley dos Santos – Ondernemen als een baas

Recensie: Wesley dos Santos – Ondernemen als een baas


Wesley dos Santos heeft drie succesvolle bedrijven, sneakermerk Diversité Footwear, bootverhuurbedrijf iKapitein en cv-platform UniekCV. Om zijn dromen waar te maken past Wesley drie essentiële vaardigheden toe: tinkeren, hosselen en circulair denken.
Tinkeren is experimenteren, ontdekken wat je leuk vindt. Bij hosselen gaat het om manieren vinden om geld te verdienen en leren omgaan met tegenslagen. Circulair denken draait om iets teruggeven aan je naasten, de maatschappij of het milieu, waardoor er weer andere deuren voor je opengaan.

ISBN: 9789400512283 – A.W. Bruna Uitgevers B.V. – Aantal pagina’s: 238 – Persoonlijke ontwikkeling


*****

4 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Inspirerend boek over hoe je door te ondernemen je dromen waar kan maken.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Ondernemen als een baas leert je niet hoe je moet ondernemen, maar inspireert je om je dromen na te jagen. Wacht niet tot ze een keer gaan uitkomen, maar ga er echt mee aan de slag. Wesley dos Santos vertelt je zijn verhaal over hoe hij ondernemer is geworden, welke bedrijven hij runt, hoe deze ontstaan zijn en welke mooie momenten en tegenslagen hij heeft gekend.
In het boek staan opdrachten om helder te krijgen wat je dromen zijn en hoe je deze waar zou kunnen maken. Ook heeft Wesley boekentips toegevoegd van boeken die hem geïnspireerd hebben in zijn ondernemersavontuur.
Ondernemen als een baas is inspirerend, niet alleen voor ondernemers (to be). De inhoud van dit boek is namelijk ook goed toe te passen om je niet zakelijke dromen waar te maken.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Wesley dos Santos weet zijn verhaal op een hele goede manier over te brengen. Hij gebruikt gemakkelijke taal en legt alles helder uit. Hij weet je als lezer goed mee te nemen in zijn avontuur als ondernemer, inclusief de tegenslagen die hij heeft gehad. Nadat je het boek gelezen hebt wil je zelf ook aan de slag met je (ondernemers)dromen!
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Wat voor de grote jongens geldt, is ook van toepassing op de kleinere ondernemers. Op mij, op jou. Begin met tinkeren en blijf het daarna vooral veelvuldig doen. Brainstorm zonder beperkingen, laat je door niemand grenzen opleggen. Alleen dan ontstaan vandaag de dag de mooiste ideeën en dromen. Kijk niet naar anderen om hun gedrag of denkwijze te kopiëren. Nee, creëer je eigen denkbeelden en vul die in op de manier waarop jij dat wilt. Wees onderscheidend.’

Voor wie is dit boek?

Zit je vol (ondernemers)ideeën en dromen en wil je hiermee aan de slag? Dan is dit boek zeker iets voor jou. Wesley dos Santos weet je te inspireren met zijn verhaal als ondernemer. Daarnaast zijn andere ondernemers zoals Jandino Asporaat aan het woord hoe zij hun dromen waar maken.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

238 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.